ΚΟΣΜΟΣ

All Star ο 9χρονος Quaden: Δείτε τι συνέβη σε αγώνα στην Αυστραλία (pics&vids)

All Star ο 9χρονος Quaden: Δείτε τι συνέβη σε αγώνα στην Αυστραλία (pics&vids)
Twitter

Τα σπαρακτικά λόγια του 9χρονου αγοριού από την Αυστραλία -το οποίο σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έχει πέσει θύμα bullying επειδή πάσχει από νανισμό- του έδωσαν την ευκαιρία να ζήσει μία από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής του

Ο μόλις εννέα ετών Quaden Bayles, πριν λίγες ημέρες, βιντεοσκοπήθηκε από τη μητέρα του την ώρα που έκλαιγε και έλεγε ότι θέλει να αυτοκτονήσει μετά από ένα ακόμη περιστατικό bullying στο σχολείο του.

Ο 9χρονος έχει τον πιο διαδεδομένο τύπο νανισμού και στο βίντεο ακούγεται να λέει στην μητέρα του: «Δώσε μου ένα σκοινί, θέλω να κρεμαστώ», με την μητέρα του να ακούγεται να λέει πως αυτό είναι το αποτέλεσμα του bullying.

Ο Quaden Bayles συγκίνησε πλήθος κόσμου, με πολλούς διάσημους να παίρνουν θέση και να τον στηρίζουν δημόσια.

Λίγο νωρίτερα, έζησε μια απίστευτη εμπειρία, την οποία σίγουρα θα θυμάται για πάντα.

«Άνοιξε» τον χορό σε παιχνίδι All Star στο Cbus Super Stadium. Ο Quaden Bayles μπήκε κρατώντας από το χέρι τον αρχηγό της ομάδας Joel Thompson, με το στάδιο να παραληρεί και να τον επευφημεί!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε στην gallery φωτογραφίες του μικρού Κουάντεν:

Η υπόθεσε έχει γνωστή – όπως μεταδίδει η Mirror - μετά από ένα βίντεο που ανάρτησε η μητέρα του στο Facebook στο οποίο φαίνεται o μικρός να κλαίει σπαρακτικά λόγω του καθημερινού bullying που δέχεται στο σχολείο.

Η Γιαράκα Μπέιλς, θερμή υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρίες, δήλωσε στο NITV ότι πήγε να πάρει τον γιο της, Κουάντεν, από το σχολείο του Μπρίσμπεϊν την Τετάρτη και είδε με τα μάτια της έναν άλλον συμμαθητή να τον κοροϊδεύει για το ύψος του.

Ο Κουάντεν γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια κυρίαρχη γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό.

«Μόλις πήρα τον γιο μου από το σχολείο και είδα με τα μάτια μου το bullying που δέχεται. Θέλω όλοι να ξέρουν, γονείς, εκπαιδευτικοί και δάσκαλοι ποιο είναι το αποτέλεσμα του εκφοβισμού», είπε η Μπέιλς στο βίντεο.

«Θέλω να πεθάνω τώρα αμέσως. Δώσε μου ένα μαχαίρι και θα το κάνω» ακούγεται να λέει ο 9χρονος στο βίντεο με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το βίντεο:

Παγκόσια συγκίνηση για τον 9χρονο

Χιλιάδες ήταν τα μηνύματα συμπαράστασης και οι συμβουλές από άλλους γονείς, ενώ ένα κωμικός μάζεψε σχεδόν 150.000 δολάρια, για να πάει ο μικρός στην Disneyland μαζί με την μητέρα του.

«Ας δείξουμε στον Κουέιντεν και σε άλλους που περνούν τα ίδια ότι υπάρχει και καλό στον κόσμο και τους αξίζει». Αν μάλιστα το ποσό ξεπεράσει τις προσδοκίες του, που τις ξεπέρασε θα δωρηθεί σε οργανώσεις κατά του bullying.

Πολλοί ήταν και οι αθλητές που συγκινήθηκαν από όσα περνάει ο Κουέιντεν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμήπου συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Ξέρουν τον ιδιοκτήτη της Corvette - Τι απαντά ο ίδιος για το φρικτό τροχαίο

Σχετικές ειδήσεις