ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Αυτή είναι η νέα έπαυλή τους - Απίστευτες φωτογραφίες

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Αυτή είναι η νέα έπαυλή τους - Απίστευτες φωτογραφίες

Μπορεί να απαρνήθηκαν την βασιλεία, ωστόσο ζουν στο δικό τους παλάτι!

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, τα... βρόντηξαν και έφυγαν μακριά από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ωστόσο η ζωή τους σαν κοινοί θνητοί έχει μια μεγάλη δόση χλιδής, εφάμιλλης με εκείνη που ζούσαν.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το ζευγάρι αυτή τη στιγμή μένει σε ένα συγκρότημα η τοποθεσία του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Εδώ και καιρό όμως βρίσκονται σε διαπραγμάτευση ώστε η κατοικία τους από εδώ και πέρα να είναι η επιβλητική έπαυλη «Petra Manor» των 1200 τ.μ., με 8 κρεβατοκάμαρες, 10 μπάνια, πισίνα, γήπεδο τένις και κόστος 14.500 δολαρίων τη βραδιά.

Το «Petra Manor» έχει και διάσημους γείτονες, καθώς δίπλα είναι τα σπίτια των Μελ Γκίμπσον, Ρόμπερτ Ντάουνινγκ Τζούνιορ και Κέιτλιν Τζένερ, ενώ βρίσκεται σε μία από τις καλύτερα φυλασσόμενες γειτονιές του Μαλιμπού.

Διαθέτει τεράστια κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με δύο νησίδες στο κέντρο και τραπεζαρία με τζάκι που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 20 άτομα. Το κελάρι για τα κρασιά είναι άκρως εντυπωσιακό, ενώ εξίσου μεγάλες είναι οι αίθουσες χορού και κινηματογράφου.

Εξωτερικά υπάρχει μια μεγάλη πισίνα, σπα, ένα γήπεδο τένις και μια καμπάνα με δική της κουζίνα και έξτρα δωμάτια, ενώ η είσοδος διαθέτει φυλάκια και έξτρα ασφάλεια. Το συνολικό κόστος της έπαυλης αυτή τη στιγμή ξεπερνά τα 20 εκατ. δολάρια, όμως οι ιδιοκτήτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τη διαθέσουν προς πώληση.

Δείτε στην gallery το νέο... παλάτι της Μέγκαν και του Χάρι:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φορολογικές δηλώσεις 2020: Άνοιξε η πλατφόρμα στο TAXISnet - Οι σημαντικότερες αλλαγές

Σχετικές ειδήσεις