ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ: Θα είναι υποψήφια στις εκλογές με τον Μπάιντεν η Μισέλ Ομπάμα;

Εκλογές ΗΠΑ: Θα είναι υποψήφια στις εκλογές με τον Μπάιντεν η Μισέλ Ομπάμα;

Έχουν ανάψει τα σενάρια σχετικά με μια πιθανή υποψηφιότητα της Μισέλ Ομπάμα

 

Η ίδια έχει πει αρκετές φορές ότι δεν σκοπεύει να κατέβει στην πολιτική, δεν είναι λίγοι όμως οι Αμερικανοί που θεωρούν ότι θα ήταν η «τέλεια αντιπρόεδρος» για τον Τζον Μπάιντεν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Politico, o αιδεσιμότατος ακτιβιστής και πρώην υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών Αλ Σαρμπτον υποστήριξε πρόσφατα ότι η Μισέλ Ομπάμα θα ήταν «η καλύτερη επιλογή για τη θέση».

Ένας εκ των συμβούλων του Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζιμ Μεσίνα δήλωσε προσφάτως με αφορμή την υποψήφια αντιπρόεδρο «Αν ήμουν ο Τζο, θα πρότεινα την Μισέλ».

Την ίδια ώρα, στελέχη των Δημοκρατικών όπως η πρόεδρος του κόμματος στην πολιτεία του Μίσιγκαν Λαβόρα Μπάρνες υποστηρίζει ότι «Η Ομπάμα είναι η πιο αγαπητή γυναίκα στον κόσμο».

Σύμφωνα με το ινστιτούτο Gallup ήταν η γυναίκα που απολάμβανε τον μεγαλύτερο θαυμασμό στη χώρα επί δύο συνεχείς χρονιές, το 2018 και το 2019.

Η αυτοβιογραφία της με τίτλο “Becoming” έγινε μπεστσέλερ με πωλήσεις άνω των δέκα εκατομμυρίων αντιτύπων. Εν ολίγοις, δεν υπάρχει άλλη γυναίκα στις ΗΠΑ που θα μπορούσε να επιλέξει ο Τζο Μπάιντεν ως υποψήφια αντιπρόεδρό του και η οποία θα αύξανε τόσο πολύ τις πιθανότητες επικράτησής του στις κρίσιμες προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου όσο η Μισέλ Ομπάμα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ξαφνικά η σύζυγος Έλληνα δημοσιογράφου - Ξεψύχησε στην αγκαλιά του

Σχετικές ειδήσεις