ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Θρίλερ με την υγεία του - Δημοσιεύματα τον θέλουν σε κώμα ή ακόμα και νεκρό!

Κιμ Γιονγκ Ουν: Θρίλερ με την υγεία του - Δημοσιεύματα τον θέλουν σε κώμα ή ακόμα και νεκρό!
ap

Θρίλερ με την  κατάσταση της υγείας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ομάδα ιατρικών επιστημόνων στην Βόρεια Κορέα απέστειλε το Πεκίνο, ώστε να παράσχουν συμβουλές για την κατάσταση της υγείας του Βορεοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιόγκ Ουν, όπως ανέφεραν στο Reuters εμπιστευτικές πηγές.

Το ταξίδι των Κινέζων ιατρών και αξιωματούχων πραγματοποιείται εν μέσω αντικρουόμενων δημοσιευμάτων για την υγεία του Κιμ Γιόγκ Ουν. Το Reuters δεν κατάφερε να διαπιστώσει τι σηματοδοτεί το ταξίδι της κινεζικής αποστολής για την υγεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων στελεχών του τμήματος διεθνών σχέσεων του κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος αναχώρησε την Πέμπτη για τη Βόρεια Κορέα, ανέφεραν στο Reuters δύο ανώνυμες πηγές.

kim-jong-un1.jpg
Ομάδα ιατρικών επιστημόνων στην Βόρεια Κορέα απέστειλε το Πεκίνο,ap

Σύμφωνα με δημοσίευμα της νοτιοκορεατικής ιστοσελίδας ΝΚ, ο Κιμ αναρρώνει από καρδιοχειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στις 12 Απριλίου. Η ιστοσελίδα επικαλέσθηκε ανώνυμη πηγή στη Βόρειο Κορέα.

Σε κώμα ο Κιμ Γιονγκ Ουν;

Η ιαπωνική εφημερίδα Shukan Gendai αναφέρει ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα, επικαλούμενη έναν Kινέζο γιατρό ο οποίος αποτελεί μέρος της ομάδας που μεταβαίνει στην Βόρεια Κορέα για να αναλάβει τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σύμφωνα με τον Kινέζο γιατρό, ο Κιμ Γιονγκ Ουν ένιωσε πόνους στο στήθος και κατέρρευσε όταν επισκεπτόταν την επαρχία, με τον γιατρό που τον ακολουθούσε να του κάνει ανάνηψη, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα πάντως που δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την υγεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Δημοσίευμα τον θέλει νεκρό!

Την ίδια ώρα υπάρχουν φήμες πως ο Βορειοκορεάτης ηγέτης είναι νεκρός. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του ΤΜΖ που αναφέρει πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν τα κατάφερε μετά την πρόσφατη επέμβασή του και πέθανε.

Δείτε τα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου στη Gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα 800 ευρώ: Ποιοι θα πάρουν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση και τον Μάιο