ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός ΗΠΑ: Η Φλόριντα αναστέλλει την πώληση αλκοόλ στα μπαρ

Κορονοϊός ΗΠΑ: Η Φλόριντα αναστέλλει την πώληση αλκοόλ στα μπαρ

Κορονοϊός: Η Φλόριντα ανακοίνωσε σήμερα πως αναστέλλει την πώληση αλκοόλ στα μπαρ προκειμένου να αντιμετωπίσει την έξαρση των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού, ιδίως μεταξύ των νέων.

«Η ρυθμιστική Αρχή για τις επιχειρήσεις αναστέλλει άμεσα την κατανάλωση αλκοόλ στα μπαρ σε ολόκληρη την πολιτεία», ανακοινώθηκε σήμερα, λίγη ώρα αφότου το Τέξας, που βρίσκεται αντιμέτωπο επίσης με την έξαρση του ιού, γνωστοποίησε ότι κλείνει τα μπαρ του.

Ο κυβερνήτης Ρον ΝτεΣάντις, που καθυστέρησε πολύ να εφαρμόσει μέτρα καραντίνας τον Μάρτιο, εξήγησε αυτήν την εβδομάδα πως η πολιτεία του βρίσκεται αντιμέτωπη με μια «πραγματική έκρηξη» της νόσου μεταξύ των νέων και προειδοποίησε τα καταστήματα που πωλούν αλκοόλ λέγοντάς τους ότι θα μπορούσαν να χάσουν την άδειά τους στην περίπτωση που δεν τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν σήμερα από τη Φλόριντα, η πολιτεία κατέγραψε σχεδόν 9000 νέα κρούσματα Covid-19 σε διάστημα 24 ωρών, ο χειρότερος απολογισμός σε μια αμερικανική πολιτεία από την έναρξη της πανδημίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πύργος: Απόπειρα αρπαγής 14χρονου - «Μας είπε η μαμά σου να σε πάμε σπίτι»