ΚΟΣΜΟΣ

Έκανε πλαστική χειλιών, αλλά πήγαν όλα λάθος - Δείτε πώς έγινε

Έκανε πλαστική χειλιών, αλλά πήγαν όλα λάθος - Δείτε πώς έγινε
Pixabay

Την άσχημη τροπή που πήρε μια επέμβαση αύξησης των χειλιών περιέγραψε μια νεαρή αεροσυνοδός από τη Βρετανία παρομοιάζοντας την εικόνα της με «οπίσθια μπαμπουίνου»

Η 21χρονη Olivia McCann ανέφερε ότι τα χείλη της έχουν πρηστεί πολύ και έχουν γίνει σκληρά μετά από επέμβαση προκειμένου να μεγαλώσουν σε όγκο.

Η γιατρός τη διαβεβαίωσε ότι το πρήξιμο ήταν φυσιολογικό, ωστόσο η νεαρή έμεινε κλεισμένη στο σπίτι της και αρνήθηκε να δει ακόμη και το αγόρι της, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η McCann αποφάσισε να προχωρήσει στη διαδικασία μετά από ανάλογη επέμβαση το 2019. Ωστόσο, όπως της είπαν, θα έπρεπε να διαλυθεί πρώτα το υπολειπόμενο προϊόν πλήρωσης που είχε στα χείλη. Για τον σκοπό αυτό προχώρησε σε νέα επέμβαση η οποία κόστισε 100 λίρες Αγγλίας και έγινε τον Μάρτιο λίγο πριν το lockdown λόγω κορονοϊού.

Στο πλαίσιο της νέας επέμβασης, της έκαναν ένεση με ειδική διαλυτική ουσία και στη συνέχεια μασάζ στα χείλη, γεγονός που σύμφωνα με την ίδια προκάλεσε το απίστευτο πρήξιμο.

Δείτε πώς έγιναν τα χείλη της στη Gallery:

Το αποτέλεσμα ήταν τόσο δυσάρεστο που η νεαρή φορούσε συνεχώς γυαλιά ηλίου και δεν πήγε για δύο μέρες στη δουλειά της καθώς ντρεπόταν με την εμφάνισή της.

Πλέον η νεαρή δημοσιεύει φωτογραφίες για να ενημερώσει άλλους ανθρώπους που σκοπεύουν να προχωρήσουν σε ανάλογες επεμβάσεις να είναι προσεκτικοί και να προχωρήσουν σε σωστή έρευνα.

«Η γυναίκα έτριψε τα χείλη μου τόσο αφού έβαλε το διαλυτικό που έγιναν λευκά, έμοιαζαν έτοιμα να σκάσουν» περιέγραψε η 21χρονη και πρόσθεσε: «Τα χείλη μου ήταν τριπλάσια από το μέγεθος που έπρεπε να είναι. Όταν πήγα στη ρεσεψιόν για να πληρώσω τους ανθρώπους που κάθονταν εκεί με κοίταζαν και πιθανώς σκέφτηκαν "Θεέ μου"».

«Ντρεπόμουν να οδηγήσω σπίτι και έπρεπε να βάλω τα γυαλιά ηλίου μου, τα χείλη μου έμοιαζαν με οπίσθια μπαμπουίνου» συμπλήρωσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βαλέρια Λάτσιου: Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη σε άγνωστες φωτογραφίες