ΚΟΣΜΟΣ

Έκθεση της CIA για τον Χίτλερ: Το... μικρό του μόριο και τα περίεργα γούστα

Έκθεση της CIA για τον Χίτλερ: Το... μικρό του μόριο και τα περίεργα γούστα

Τα στοιχεία βασίζονται στον Αμερικανό ψυχολόγο και καθηγητή του Χάρβαρντ που συνέβαλε σε μια έκθεση της CIA το 1943

Ως παρανοϊκό «απόλυτο ναυάγιο» περιέγραψε τον Χίτλερ ο Δρ Henry Murray στην έκθεσή των 229 σελίδων με τίτλο «Ανάλυση της Προσωπικότητας του Αδόλφου Χίτλερ».

Στην ίδια έκθεση τον χαρακτηρίζει «ανίκανο για φυσιολογικές ανθρώπινες σχέσεις». Σκιαγραφώντας το ψυχολογικό προφίλ του ηγέτη του Τρίτου Ράιχ, ο ψυχολόγος και καθηγητής του Χάρβαρντ που είχε συντάξει την έκθεση για λογαριασμό της CIA αποκάλυπτε ότι ο Χίτλερ ήταν ένα παιδί που έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά από τον τυραννικό πατέρα του και την εμμονή του με τη μητέρα του.

Ο Χίτλερ λέγεται κάποτε ότι έπιασε τους γονείς του να κάνουν σεξ, κάτι που τροφοδότησε την αγάπη του μόνο για τη μητέρα του και το μίσος του για τον πατέρα του.

Δείτε την gallery:

Ο Δρ Μάρεϊ αποκάλυψε τις ανατριχιστικές σεξουαλικές συμπεριφορές του Χίτλερ - και τις φυσικές παραμορφώσεις - που τον έκαναν να πιστέψει ότι ήταν ένας ασήμαντος άνθρωπος.

«Ο Φύρερ δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τις κυρίες που περνούσαν από το κρεβάτι του με τον παραδοσιακό τρόπο ενώ απολάμβανε να κοιμάται με την ανιψιά του» αναφέρει η έκθεση.

«Ο Αδόλφος Χίτλερ, που ευθύνεται για την εξόντωση έξι εκατομμυρίων Εβραίων, είχε μικρό μόριο, έναν όρχι και ήταν ανίκανος να κάνει κανονικό σεξ», σύμφωνα με τον Αμερικανό ψυχολόγο και καθηγητή του Χάρβαρντ που συνέταξε έκθεση της CIA το 1943.

Δείτε εδώ την έκθεση της CIA για τον Χίτλερ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αλλάζουν όλα στη διασκέδαση -Τι ισχύει από αύριο σε μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια

Ροή Ειδήσεων