ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό βίντεο: Αστυνομικός πυροβολεί στο στήθος 18χρονο στην Ουάσινγκτον (vid)

Σοκαριστικό βίντεο: Αστυνομικός πυροβολεί στο στήθος 18χρονο στην Ουάσινγκτον (vid)

Ένα ακόμη βίντεο που καταγράφει περιστατικό χρήσης βίας από αστυνομικούς δόθηκε στη δημοσιότητα. Όπως φαίνεται από τις εικόνες, αστυνομικός πυροβολεί μια φορά στο στήθος έναν 18 νεαρό κατά τη διάρκεια καταδίωξής του στην Ουάσινγκτον, ο οποίος τελικά απεβίωσε μετά τη διακομιδή του σε τοπικό νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το Μητροπολιτικό Τμήμα της αστυνομίας οι αξιωματικοί ανταποκρίθηκαν για ένα περιστατικό στα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης, σχετικά με αναφορές για την παρουσία ενός άνδρα με όπλο, στην περιοχή.

Στο βίντεο φαίνεται οι αστυνομικοί να κατευθύνονται σε ένα παρκαρισμένο όχημα και ο νεαρός, μαζί με έναν άλλο, να τρέχουν για να ξεφύγουν. ο νεαρός κρατάει ένα αντικείμενο στο χέρι του και καθώς γυρίζει προς τον αστυνομικό, ο τελευταίος τον πυροβολεί μια φορά στο στήθος με τον πρώτο να πέφτει αιμόφυρτος κάτω.

Ο αξιωματικός στη συνέχεια αρχίζει να ψάχνει το όπλο που του είπαν ότι κρατούσε ο νεαρός και έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, βρίσκει κάτι λέγοντας «Το βρήκα, αυτό ήταν που κρατούσε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Η Αθήνα διαψεύδει το ΝΑΤΟ: Δεν υπάρχει διάλογος με Τουρκία για αποκλιμάκωση στην Αν. Μεσόγειο