ΚΟΣΜΟΣ

Μίκαελ Σουμάχερ: Άσχημα νέα για την υγεία του

Μίκαελ Σουμάχερ: Άσχημα νέα για την υγεία του

Η τέως σύζυγο του επιχειρηματία και πρώην διευθυντή της Renault,  Φλάβιο Μπριατόρε, μίλησε για τα τελευταία νέα της υγείας του Γερμανού πιλότου.

O Γερμανός πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά επικοινωνεί με το βλέμμα, σύμφωνα με την τέως σύζυγο του επιχειρηματία και πρώην διευθυντή της Renault, Φλάβιο Μπριατόρε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun ο Σουμάχερ έχει μεταφερθεί σε μια βίλλα στην Μαγιόρκα, η οποία έχει ουσιαστικά μετατραπεί σε νοσοκομείο.

sun.jpg
Το δημοσίευμα της Sun

Η τέως σύζυγος του Φλάβιο Μπριατόρε, το μοντέλο Ελιζαμπέττα Γκρεγκοράτσι, δήλωσε μιλώντας στο ιταλικό Big Brother ότι «ο Μίχαελ δεν επικοινωνεί λεκτικά αλλά με τα μάτια. Μόνο τρία άτομα μπορούν να τον επισκεφθούν και εγώ γνωρίζω ποια είναι αυτά».

Έπειτα από τον τραυματισμό του ο Σουμάχερ είχε μπει σε τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε για μεγάλο διάστημα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάνης, όπου βρισκόταν υπό διαρκή ιατρική επίβλεψη.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014, ο Σουμάχερ διέμεινε στην κατοικία του κοντά στην λίμνη της Γενεύης, προτού μεταφερθεί στην Μαγιόρκα.

Την περασμένη εβδομάδα ο γνωστός νευροχειρούργος Erich Riederer, είπε, ωστόσο, ότι είναι εξαιρετικά απίθανο ο Σουμάχερ να επανέλθει πλήρως.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Οργιάζει» στην Αττική! Στην πρωτεύουσα τα 195 από τα 354 νέα κρούσματα