ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στο Λονδίνο! Έκρηξη σε κτήριο - Υπάρχουν νεκροί

 Συναγερμός στο Λονδίνο! Έκρηξη σε κτήριο - Υπάρχουν νεκροί

Συναγερμός σήμανε στο δυτικό Λονδίνο μετά από έκρηξη σε κατάστημα.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι σημειώθηκε έκρηξη από υγραέριο σε κατάστημα στο Southall του Λονδίνου. Το κατάστημα βρισκόταν κάτω από διαμερίσματα.

Τέσσερις ενήλικες και ένα παιδί διασώθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Πυροσβεστική, μετά την έκρηξη στην King Street στο Southall στις 6.30 π.μ. την Τετάρτη.

Οι πυροσβέστες ανακοίνωσαν ότι πιστεύουν πως πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από την συγκεκριμένη έκρηξη.

Η πυροσβεστική του Λονδίνου αναφέρει ότι οι δυνάμεις της αντιμετωπίζουν μια «περίπλοκη κατάσταση» στο σημείο. Ο επικεφαλής Πολ Μόργκαν τονίζει: «Οι δυνάμεις μας συνεχίζουν να ερευνούν την ιδιοκτησία, χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό και σκυλιά.»

«Η έκρηξη προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο κατάστημα που βρίσκεται στο κτήριο. Οι πυροσβέστες συστηματικά προσπαθούν να σταθεροποιήσουν το κτήριο και να ψάξουν για τυχόν εγκλωβισμένους. Ζητάμε από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή αυτή την ώρα», τόνισε ο υπεύθυνος του αρμόδιου τμήματος της Πυροσβεστικής.

«Η έκρηξη προκάλεσε ζημιές σε μαγαζί και σε παρακείμενα κτήρια», τόνισε εκτός των άλλων.

Στο σημείο έσπευσαν 40 πυροσβέστες με έξι οχήματα, οι οποίοι προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς και ακολούθως ξεκίνησαν την αναζήτηση ανθρώπων είτε που έχουν εγκλωβιστεί, είτε που έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής επίβεβαίωσε ότι υπάρχουν νεκροί από την έκρηξη, απέφυγε ωστόσο να αναφερθεί σε αριθμό, καθώς η επιχείρηση των πυροσβεστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου με τα 3 κρούσματα στον Άγιο Στέφανο