ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο: 11χρονη αυτοκτόνησε όταν έμαθε πως αποφυλακίστηκε ο βιαστής της

Αδιανόητο: 11χρονη αυτοκτόνησε όταν έμαθε πως αποφυλακίστηκε ο βιαστής της

Το παιδί είχε μαρτυρήσει κυριολεκτικά στα χέρια ενός 66χρονου.

Σοκ προκαλεί η είδηση πως μια 11χρονη αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, όταν έμαθε πως ο επί 6 χρόνια βιαστής της αφέθηκε ελεύθερος!

Η Annaliese Ugle έπεφτε επανειλημμένα θύμα βιασμού από τα 5 της χρόνια από τον 66χρονο, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στην δημοσιότητα ωστόσο σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας ήταν οικογενειακός φίλος.

Η Annaliese πριν από ένα περίπου χρόνο, δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε και είπε στους γονείς της τι συνέβαινε.

Όμως, πριν λίγες ημέρες ο 66χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση παρά το γεγονός πως τον βάραιναν 5 κατηγορίες, μεταξύ αυτών η σεξουαλική παρενόχληση ανήλικου.

Σύμφωνα με το 7NEWS, η Annaliese δεν άντεξε όταν έμαθε πως ο βιαστής της αφέθηκε ελεύθερος και προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Περθ στις 19 Οκτωβρίου σε κρίσιμη κατάσταση και την επόμενη ημέρα άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι φωτογραφίες και το όνομα του παιδιού δόθηκαν στην δημοσιότητα από την μητέρα της ενώ και το δικαστήριο επέτρεψε να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία της.

«Ράγισε η καρδιά μου. Δεν μπορώ να την φέρω πίσω. Ήταν ένα τόσο ζωντανό παιδί», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της Annaliese.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Φλερτάρει» με την καραντίνα η Αττική με 331 κρούσματα σε 24 ώρες - 181 στη Θεσσαλονίκη