ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Ο γαμπρός του Ερντογάν, Αλμπαϊράκ, πιάστηκε στα χέρια με τον νέο κεντρικό τραπεζίτη

Απίστευτο: Ο γαμπρός του Ερντογάν, Αλμπαϊράκ, πιάστηκε στα χέρια με τον νέο κεντρικό τραπεζίτη
AP Photo

Μία απίστευτη είδηση μετέφερε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης ο οποίος αποκάλυψε πως ο κεντρικός τραπεζίτης της Τουρκίας έπαιξε ξύλο με τον γαμπρό του Ταγίπ Ερντογάν Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Την είδηση φέρνει στο φως της δημοσιότητας η τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ παραιτήθηκε επικαλούμενος λόγους υγείας όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Αφού κατείχα υπουργικές θέσεις για σχεδόν πέντε χρόνια, έλαβα την απόφαση να μην συνεχίσω την υπηρεσία μου (ως υπουργός Οικονομικών) λόγω προβλημάτων υγείας», ανέφερε ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες ότι χάκαραν τον λογαριασμό του και ότι δεν ανήρτησε ο ίδιος ή οι συνεργάτες του την εν λόγω ανακοίνωση. Έντονη είναι η φημολογία αυτή την ώρα για πολιτικές διεργασίες στην Άγκυρα

Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, η τουρκική εφημερίδα σημειώνει ότι το βράδυ του Σαββάτου ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε τον νέο διοικητή της κεντρικής τράπεζας για ενημέρωση για την οικονομία.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας κάλεσε τον Αλμπαϊράκ στο προεδρικό μέγαρο για εξηγήσεις, ο οποίος ήταν εξοργισμένος με τον νέο κεντρικό τραπεζίτη, με αποτέλεσμα στην έξοδο του προεδρικού μεγάρου να πιαστούν στα χέρια!

Σημειώνεται ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν ήταν καλές. Ο Αγκμπάλ διετέλεσε υπουργός Οικονομικών από το 2015 έως το 2018 και ο Αλμπαϊράκ είχε καρατομήσει όλους τους συνεργάτες του, όταν τον διαδέχθηκε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο Pfizer: Οι συμφωνίες για εκατομμύρια δόσεις σε ΗΠΑ και ΕΕ - Πότε θα έρθει στην Ελλάδα