ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με φωτογραφία που διέρρευσε από το Πεντάγωνο - Αποδείξεις πως υπάρχουν εξωγήινοι;

Σάλος με φωτογραφία που διέρρευσε από το Πεντάγωνο - Αποδείξεις πως υπάρχουν εξωγήινοι;

Ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο φαίνεται να πετάει πάνω από τον Ατλαντικό ωκεανό.

Εδώ και δεκαετίες υπάρχουν φήμες περί αποδείξεων εξωγήινης ζωής με τους συνωμοσιολόγους να αναφέρουν πως η αμερικανική Κυβέρνηση αποκρύπτει πληροφορίες για το θέμα.

Και όλα αυτά ξαφνικά τις τελευταίες ώρες... φούντωσαν καθώς δυο φωτογραφίες οι οποίες διέρρευσαν από τα αρχεία του Πενταγώνου (άγνωστο ακόμα το πώς) μαρτυρούν την ύπαρξη ενός αγνώστου ταυτότητος αντικειμένου το οποίο πετούσε στα 35.000 πόδια πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό!

Το αρχείο είχε την ονομασία «Unidentified Aerial Phenomena», δηλαδή «Άγνωστα Ιπτάμενα Φαινόμενα». Το συγκεκριμένο αντικείμενο φέρεται να βγήκε από τον ωκεανό (!) και στη συνέχεια πέταξε σε πολύ μεγάλο ύψος!

Τις φωτογραφίες έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα The Debrief και έχουν τραβηχτεί το 2018.

Οι ειδικοί ανέφεραν πως ναι μεν το αντικείμενο μοιάζει με μετεωρολογικό μπαλόνι, το οποίο μπορεί από κάποιο τυφώνα να κατέληξε στη θάλασσα, τονίζουν όμως, δε, πως το ύψος που φωτογραφήθηκε δεν είναι δυνατόν να φτάσει ποτέ!

Αυτό φυσικά που δίνει τη... νότα που έλειπε στην ιστορία, είναι το γεγονός πως οι φωτογραφίες ήταν χαρακτηρισμένες ως απόρρητες από το Πεντάγωνο, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους απανταχού «ουφολόγους» του πλανήτη.

Δείτε τις απόρρητες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο Ερντογάν: Πόλεμοι, γενοκτονίες και οι Τούρκοι στην ανέχεια - Ήρθε η ώρα να το πληρώσει