ΚΟΣΜΟΣ

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Κατεστραμμένος δικτάτορας ή αρχιστράτηγος; Χαμός στην τουρκική Βουλή

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Κατεστραμμένος δικτάτορας ή αρχιστράτηγος; Χαμός στην τουρκική Βουλή
AP PHOTO

Αντιμέτωπος με τα πυρά της αντιπολίτευσης βρέθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος είναι στριμωγμένος στις συμπληγάδες της οικονομίας και του κορονοϊού.

Στην τουρκική Βουλή, μάλιστα, ακούστηκαν σκληροί χαρακτηρισμοί με αφορμή τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τουρκία αλλά και τα εσφαλμένα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού.

Πρωταγωνιστής της σφοδρής επίθεσης της αντιπολίτευσης ήταν, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Οζγκιούρ Οζέλ ο οποίος χαρακτήρισε τον Τούρκο πρόεδρο «κατεστραμμένο δικτάτορα».

«Όταν ο πρόεδρος της χώρας την αντιπολίτευση την αποκαλεί "Πέμπτη φάλαγγα", του απαντάμε πως είναι κατεστραμμένος δικτάτορας. Αν πρέπει να διορθώσουμε κάτι, τότε διορθώνω το κατεστραμμένος. Είναι δικτάτορας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, το κυβερνών κόμμα του Ερντογάν απάντησε δια στόματος του εκπροσώπου του, Εμίν Ακμπάσογου, ότι «ο πρόεδρος μας είναι και αρχιστράτηγος του στρατού μας. Είναι όμως κλόουν όποιος τον αποκαλεί κατεστραμμένο δικτάτορα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στην «απομόνωση» η Βρετανία - Τρέχει να προλάβει τη μετάλλαξη η Ευρώπη