ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Έδιωξαν γυναίκα από εστιατόριο λόγω της εμφάνισής της (pics)

Απίστευτο: Έδιωξαν γυναίκα από εστιατόριο λόγω της εμφάνισής της (pics)

Και όμως γίνονται αυτά εν έτει 2020…

Ένα απίστευτο περιστατικό έκανε γνωστό μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook η Martina Corradi από την Αυστραλία, την οποία έδιωξαν κακήν κακώς από εστιατόριο, λόγω της εμφάνισής της.

Σύμφωνα με τη Corradi, όταν την είδε μία σερβιτόρα της είπε πως δεν ήταν ντυμένη σύμφωνα με τον ενδυματολογικό κώδικα του εστιατορίου και κάλεσε τη διευθύντρια η οποία την έδιωξε.
Η κοπέλα θέλησε να περάσει την Παραμονή των Χριστουγέννων στο εστιατόριο, όμως κάποιοι της χάλασαν τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, η διευθύντρια του καταστήματος, Gemma Swanson, ανέφερε πως το μαγαζί έχει ζητήσει συγγνώμη στη γυναίκα και πως της έχει προσφερθεί δωρεάν γεύμα.

«Έχουμε εξετάσει το περιστατικό και αναγνωρίζουμε ότι ήταν λάθος να ζητήσουμε από τη Martina και τον σύντροφό της να εγκαταλείψουν το εστιατόριο. Έχουμε έρθει σε επαφή με τη Martina, απολογηθήκαμε για το λάθος μας και καλέσαμε την ίδια και το σύντροφό της για να απολαύσουν το δείπνο τους στο εστιατόριό μας.

Υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας και είναι σαφές ότι η Martina δεν έπρεπε να φύγει. Μετά από αυτό το περιστατικό θα επανεκπαιδεύσουμε όλο το προσωπικό και τη διοίκηση μας στα πρωτόκολλά μας, συμπεριλαμβανομένου του ενδυματολογικού κώδικα», είπε η Swanson.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Καστοριάς – Νοσηλευόταν με κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη