ΚΟΣΜΟΣ

Θαύμα: Μητέρα τεσσάρων παιδιών με κορονοϊό ξύπνησε μια ημέρα πριν της βγάλουν τον αναπνευστήρα

Θαύμα: Μητέρα τεσσάρων παιδιών με κορονοϊό ξύπνησε μια ημέρα πριν της βγάλουν τον αναπνευστήρα

Η 49χρονη Λίζα Μάρτιν από την Τζόρτζια των ΗΠΑ βίωσε το θαύμα της ζωής απέναντι στον κορονοϊό μετά από 40 ημέρες σε κώμα.

Η Μάρτιν, η οποία πήρε εξιτήριο στις 31 Δεκεμβρίου 2020, χαρακτηρίστηκε από γιατρούς και νοσηλευτές ως ασθενής-θαύμα καθώς κανείς δεν περίμενε να τα καταφέρει στη μάχη της με τον κορονοϊό.

Η 49χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών μπήκε στο νοσοκομειο Memorial Satilla Health τον Σεπτέμβριο έχοντας παρουσιάσει επιπλοκές από τον κορονοϊό.

Η μάχη της κράτησε συνολικά 59 ημέρες, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο λογαριασμό του νοσοκομείου στο Facebook.

Από αυτές τις 59 ημέρες τις 40 τις πέρασε σε τεχνητό κώμα σε ΜΕΘ καθώς, μεταξύ άλλων, υπέστη και εγκεφαλικό.

Στις 20 Οκτωβρίου η Λίζα ήταν σε απόλυτο κώμα και τότε οι γιατροί φώναξαν τους συγγενείς της για να της πουν το τελευταίο αντίο.

Οι συγγενείς της 49χρονης σε συνεννόηση με τους γιατρούς αποφάσισαν να της δώσουν άλλες 11 ημέρες πριν να αποφασίσουν να την βγάλουν από τον αναπνευστήρα που την κρατούσε στη ζωή.

«Αλλά ο Θεός είχε άλλα σχέδια. Την 11η ημερα η Λίζα ξύπνησε από τα ηρεμιστικά και άρχισε να κουνάει τα μάτια της και να κουνάει το χέρι της» αναφέρεται στην ανάρτηση του νοσοκομείου.

«Δεν μπορώ να πιστέψω όλα αυτά που μου συνέβησαν» δήλωσε η ίδια η εκπαιδευτικός στο People.com.

«Είμαι σοκαρισμένη, πιστεύω ότι ήταν Θείο δώρο το γεγονός ότι έζησα. Αυτή η εμπειρία μου έδειξε πόσο πολύ με αγαπούν» πρόσθεσε συγκινημένη μετά το εξιτήριό της η 49χρονη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εξαδάκτυλος στο Newsbomb.gr: Πότε θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των νέων – Οι κρίσιμοι παράγοντες