ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο: Οδηγός σκότωσε 14χρονη, την παράτησε αλλά την κατηγορεί για τον θάνατό της!

Αδιανόητο: Οδηγός σκότωσε 14χρονη, την παράτησε αλλά την κατηγορεί για τον θάνατό της!

Η 14χρονη Mia Strothers τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο όταν την παρέσυρε το αυτοκίνητο με οδηγό τον 45χρονο Kevin Pryce.

O 45χρονος έτρεχε με 90χλμ/ώρα σε δρόμο στον οποίο το όριο ταχύτητας είναι τα 50χλμ./ώρα όταν παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την 14χρονη, η οποία πήγαινε στο σχολείο της.

Όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν βρέθηκε να έχει κάνει χρήση κοκαΐνης ενώ επιχείρησε να κατηγορήσει το κορίτσι για το τροχαίο δυστύχημα λέγοντας ότι «πέρασε τον δρόμο» πριν να την παρασύρει.

Η έρευνα, ωστόσο, έδειξε ότι το αυτοκίνητο του 45χρονου είχε πρόβλημα με τα φρένα και αυτός το γνώριζε.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε, δε, ότι ο 45χρονος οδηγός δεν προσπάθησε ούτε να αποφύγει την 14χρονη, ούτε και να φρενάρει.

Η 14χρονη Mia Strothers

Ο Pryce, μάλιστα, αφού χτύπησε την 14χρονη όχι μόνο την παράτησε βαρύτατα τραυματισμένη αλλά λίγα λεπτά αργότερα είπε σε φίλο του ότι το παρμπρίζ του οχήματός του υπέστη ζημιές επειδή «κάποιος πέταξε ένα τούβλο»

Στο δικαστήριο στο οποίο οδηγήθηκε για το δυστύχημα που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο ο Pryce ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι «αν η κοπέλα κοιτούσε προς το πλευρό μου θα την είχα αποφύγει».

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη δέκα ετών ενώ του απαγόρευσε να οδηγήσει στο μέλλον.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Σαρηγιάννη στο Newsbomb.gr: Κορύφωση της πανδημίας το Πάσχα, αν δεν ληφθούν μέτρα