ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στην Ιαπωνία: Απήγαγε, βίασε και δολοφόνησε 10χρονη – Εκτελέστηκε ο δράστης

Σάλος στην Ιαπωνία: Απήγαγε, βίασε και δολοφόνησε 10χρονη – Εκτελέστηκε ο δράστης

Ο 32χρονος Yang Guangyi ομολόγησε ότι απήγαγε, βίασε και δολοφόνησε την 10χρονη την ώρα που αυτή επέστρεφε από λαϊκή αγορά στην Ιαπωνία όπου είχε πάει να πουλήσει φρούτα.

Η απαγωγή και ο βιασμός έγιναν το 2018 με δικαστήριο να καταδικάζει τον 32χρονο σε θάνατο και την ποινή να εκτελείται την Τρίτη.

Η υπόθεση γνωστή στην Ιαπωνία ως «passion fruit girl case» προκάλεσε σάλο όταν έγινε γνωστή τον Οκτώβριο του 2018.

Η τότε 10χρονη Yang Xiaoyan είχε πάει σε λαϊκή αγορά προκειμένου να πουλήσει τα φρούτα που είχε μαζέψει από χωράφι της οικογένειας της.

Στην επιστροφή της στο σπίτι της έστησε ενέδρα ο τότε 29χρονος δράστης ο οποίος, όπως ομολόγησε αργότερα, την απείλησε με μαχαίρι προκειμένου να πείσει το κορίτσι να τον ακολουθήσει.

Σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στο δικαστήριο ο 29χρονος τότε βιαστής και δολοφόνος ήταν τόσο βίαιος με αποτέλεσμα το μικρό κορίτσι να χάσει τη ζωή του.

Όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης ο δολοφόνος αρχικά έσφιξε το λαιμό της 10χρονης μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της και στη συνέχεια την μετέφερε σε ένα απομακρυσμένο σημείο όπου και τη βίασε.

Όταν, μάλιστα, κάποια στιγμή η 10χρονη βρήκε τις αισθήσεις της ο δολοφόνος της δεν δίστασε να την μαχαιρώσει στα μάτια και το λαιμό.

Στη συνέχεια πήρε τα λεφτά που είχε συγκεντρώσει η 10χρονη και την παράτησε με αστυνομικούς να βρίσκουν το άψυχο κορμί της μια ημέρα μετά την ομολογία του δολοφόνου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Forbes: «Οι Τούρκοι έχουν πιο ισχυρό Ναυτικό» - Δείτε τι έπαθαν από τον… αδύναμο ελληνικό Στόλο