ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: «Την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει» - Τι λέει η μητέρα της φοιτήτριας που δέχθηκε επίθεση

Ιταλία: «Την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει» - Τι λέει η μητέρα της φοιτήτριας που δέχθηκε επίθεση
PIXABAY

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έδωσε μια 20χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια, την οποία την μαχαίρωσε ο 27χρονος πρώην σύντροφός της.

Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Ελληνίδας φοιτήτριας στην Ιταλία, η οποία δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από έναν 27χρονο στο Τορίνο.

Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος αλβανικής καταγωγής την απειλούσε στα social media, ενώ είχε προσπαθήσει στις 16 Φεβρουαρίου να δηλητηριάσει την 20χρονη κοπέλα, σύμφωνα με το Mega.

Η κοπέλα δέχθηκε πέντε μαχαιριές, μια στο λαιμό, μια στο θώρακα και τρεις στην κοιλιά σε ένα δημόσιο χώρο στην καρδιά της ιταλικής πόλης, με την περιγραφή από την μητέρα της να ανατριχιάζει.

«Έγιναν δύο απανωτά χειρουργεία. Είχε δεχθεί πέντε μαχαιριές το παιδί και τώρα είναι καλά, συνήλθε. Τη διασωλήνωσαν και αναπνέει κανονικά. Ήταν στην εντατική δύο μέρες και αύριο θα την πάνε σε κανονικό δωμάτιο. Είχε μία μαχαιριά στο λαιμό, μία στο θώρακα και τρεις μαχαιριές στην κοιλιά», ανέφερε στο Mega η μητέρα της φοιτήτριας.

Σε ερώτηση αν η κόρη της της είχε μιλήσει για τον συγκεκριμένο άνδρα, είπε: «Ναι ήξερα, απλά δεν είχαν σχέση ερωτική να το πω ήταν απλά φίλοι. Κάνανε παρέα. Τίποτα άλλο δεν ήξερα για αυτόν τον άνθρωπο. Αλβανός έμαθα ότι είναι. Δεν ξέρω καν την αιτία γιατί το έκανε αυτό το πράγμα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: «Κλείδωσαν» αυξήσεις για 950.000 δικαιούχους - Δείτε παραδείγματα του επαναπυλογισμού