ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος στις ΗΠΑ: Νεκρό 7χρονο κοριτσάκι από φωτιά σε διαμέρισμα

Θρήνος στις ΗΠΑ: Νεκρό 7χρονο κοριτσάκι από φωτιά σε διαμέρισμα
PIXABAY

Mια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Έξετερ της Αγγλίας καθώς ένα επτάχρονο κορίτσι είναι το τέταρτο θύμα μιας φονικής πυρκαγιάς σε σπίτι που ξέσπασε στις 21 Φεβρουαρίου, όπως επιβεβαίωσε την Πέμπτη (4/3) η αστυνομία.

Πρόκειται για τη Iviee-May Hall η οποία υπέκυψε στα τραύματά της από την πυρκαγιά, λίγες μέρες μετά τη μητέρα της Kaylie Rudge, 28 ετών, τον πατριό της Daniel Rudge, 29 ετών, και την 4χρονη αδερφή της Lillie-Rose Rudge.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, άλλα δύο παιδιά, ένα αγόρι, εννέα και ένα τετράχρονο αγόρι, ο δίδυμος αδελφός της Lillie-Rose, νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο του Μπρίστολ.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στο ισόγειο του σπιτιού για άγνωστο λόγο, καθώς οι Αρχές δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή.

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας είπε: «Αυτό είναι απίστευτα θλιβερό νέο για όλους μας και προσφέρουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια. Ήταν ένα τραγικό συμβάν και τα πληρώματά μας αγωνίστηκαν τόσο γενναία για να σώσουν ζωές. Οι σκέψεις μας είναι με τα δύο αγόρια που είναι ακόμα στο νοσοκομείο».

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Έκρηξη» με 702 μεταλλάξεις του κορονοϊού - Πού εντοπίζονται