ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Σκότωσε στο ξύλο τη φίλη του επειδή είχε αποκαλυπτικό «ατύχημα» με το μπικίνι της

Φρίκη: Σκότωσε στο ξύλο τη φίλη του επειδή είχε αποκαλυπτικό «ατύχημα» με το μπικίνι της

Η φρικτή δολοφονία με θύμα μια 24χρονη επειδή είχε ατύχημα με το μπικίνι της σημειώθηκε στη Βραζιλία

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης δράστης της δολοφονίας είναι ένας 21χρονος, ο Nikolas Iori Maichon.

Ο 21χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 24χρονη Ana Paula Coutinho επειδή αυτή είχε ένα αποκαλυπτικό «ατύχημα» με το μπικίνι της σε πάρτι που διεξήχθη σε πισίνα στα περίχωρα του Σάο Πάολο.

Κατά πληροφορίες το ατύχημα συνέβη όταν η 24χρονη βούτηξε στο νερό με αποτέλεσμα το μπικίνι της να χαλαρώσει και να αποκαλυφθεί το στήθος της.

Στη θέα του ατυχήματος ο 21χρονος φέρεται να εξοργίστηκε και να πήρε την 24χρονη για να φύγουν από το πάρτι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος μετέφερε την 24χρονη στο σπίτι τους όπου φέρεται να έγινε η δολοφονία καθώς στη συνέχεια ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σε νοσοκομείο με το άψυχο κορμί της φίλης του.

Σε τηλεφώνημα στους γονείς της 24χρονης ο 21χρονος υποστήριξε ότι η κοπέλα πνίγηκε, ότι την επανέφερε αλλά όταν πήγαν στο σπίτι εκείνη άρχισε να κάνει αιμοπτύσεις. Στο ίδιο τηλεφώνημα ο δράστης υποστήριξε ότι στη συνέχεια επικοινώνησε με τη μητέρα του μαζί με την οποία πήγαν την 24χρονη στο νοσοκομείο.

Οι υποψίες των συγγενών της 24χρονης, όμως, αυξήθηκαν όταν στο νοσοκομείο είδαν μόνο τη μητέρα του 21χρονου και όχι τον ίδιο, ο οποίος είχε τραπεί σε φυγή.

Καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης ήταν η άποψη των γιατρών οι οποίοι είπαν ότι η 24χρονη πέθανε πιθανότατα από χτύπημα στο κεφάλι.

Συγγενείς της 24χρονης καταγγέλλουν ότι ο 21χρονος είχε ιστορικό επιθέσεων κατά της κοπέλας με την αδερφή της να τον χαρακτηρίζει «τέρας».

Μέχρι στιγμής ο 21χρονος παραμένει άφαντος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι - Τα σενάρια με λιανεμπόριο, σχολεία, εστίαση