ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό στις ΗΠΑ: Νεαροί ξεκλήρισαν ολόκληρη την οικογένεια τους και αυτοκτόνησαν

Μακελειό στις ΗΠΑ: Νεαροί ξεκλήρισαν ολόκληρη την οικογένεια τους και αυτοκτόνησαν

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τι έκαναν δυο νεαροί.

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το μακελειό που προκάλεσαν δυο 19χρονα αδέρφια στο Τέξας, τα οποία αφού σκότωσαν όλα τα μέλη της οικογένειάς τους στη συνέχεια αυτοκτόνησαν.

Η τραγωδία συνέβη στην πόλη Allen, με τους γείτονες να ειδοποιούν τις Αρχές μετά από σωρεία πυροβολισμών που ακούστηκαν από το σπίτι της οικογένειας.

Ο άνθρωπος που τηλεφώνησε στην αστυνομία ανέφερε πως στο σπίτι υπήρχε ένα άτομο το οποίο στο παρελθόν είχε τάσεις αυτοκτονίας, κάτι που προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση.

Σύμφωνα με το CBS DFW. όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο εντόπισε έξι πτώματα, τα οποία είχα πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση.

Πρόκειται για τον πατέρα, την μητέρα, την αδερφή και τη γιαγιά των δυο δολοφόνων, οι οποίοι στη συνέχεια και αφού είχαν ξεκληρίσει την οικογένειά τους, αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν.

«Προφανώς τα δυο αδέρφια είχαν συμφωνήσει να αυτοκτονήσουν και πήραν μαζί τους όλη την οικογένειά τους», δήλωσε ο Jon Felty, εκπρόσωπος της αστυνομίας, στην Dallas Morning News.

Tα στοιχεία των θυμάτων δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα ενώ το μακελειό ξεκίνησε εκ νέου τη συζήτηση για το θέμα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τέλος Μαΐου ο εμβολιασμός των 18-59 ετών - Ο «χάρτης» παραλαβής των 7.000.000 νέων δόσεων