ΚΟΣΜΟΣ

Τζιλ Μπάιντεν: Η στιγμή αλά Μέριλιν Μονρόε, τα ραβιόλι και τα ρομποτ

Τζιλ Μπάιντεν
Η Τζιλ Μπάιντεν βρέθηκε στη Νάπολη το απόγευμα της Δευτέρας και συναντήθηκε με μαθητές
AP PHOTO

Η Τζιλ Μπάιντεν βρέθηκε στη Νάπολη το απόγευμα της Δευτέρας και συναντήθηκε με μαθητές

Η Δευτέρα που μας πέρασε δεν φαίνεται ότι ήταν μια πολύ καλή ημέρα για το ζεύγος Μπαίντεν καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ εντοπίστηκε να κοιμάται κατά τη σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα στη Γλασκώβη ενώ η σύζυγός του είχε ένα παρολίγον ατύχημα λόγω του ισχυρού αέρα στη Νάπολη όπου βρέθηκε.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, μάλιστα, από την επίσκεψη της Τζιλ Μπάιντεν στην Ιταλία έκαναν την Daily Mail να σχολιάσει ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ θύμισε κάτι από… Μέριλιν Μονρόε.

Η Τζιλ Μπάιντεν βρέθηκε στην Ιταλία για να επισκεφθεί ένα σχολείο το οποίο χρηματοδοτείται από το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ βρίσκοντας την ευκαιρία να μαγειρέψει αλλά και να συζητήσει για τα ρομπότ.

Όταν μπήκε στην κουζίνα η Τζιλ Μπαίντεν είπε στους μαθητες ότι «έχω συνηθίσει τα ιταλικά φαγητά» εξηγώντας ότι ο παππούς και η γιαγιά της ήταν από την Ιταλία. Παρόλα αυτά δεν δίστασε να ζητήσει βοήθεια από τους μαθητές για να φτιάξει ραβιόλι και νουντλς.

Στη συνέχεια η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με μαθητές λυκείου την ώρα που έκαναν μάθημα ρομποτικής υπενθυμίζοντας τους ότι και η ίδια είναι καθηγήτρια. Η κυρία Μπάιντεν ξεναγήθηκε από τρεις μαθητές τους οποίους «βομβάρδισε» με ερωτήσεις για τα ρομπότ καθώς, όπως τους είπε, «εμείς δεν είχαμε τέτοια πράγματα».

Δείτε φωτογραφίες της Τζιλ Μπάιντεν από την επίσκεψη στο σχολείο στη Νάπολη

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για το βιτριόλι (pics)

Τάσος Ξιαρχό: Η απόπειρα αυτοκτονίας, τα «πισω-μπρος» στο Instagram και η «αμνησία»

Chaos: Παρουσιάστηκε επίσημα το ελληνικό Hypercar – Οι πρώτες εικόνες και τα χαρακτηριστικά του