Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

COP26 - Μπάιντεν: Τον πήρε ο ύπνος στη διάρκεια ομιλίας - Τον «ξύπνησαν» με τρόπο (vid)

Newsbomb

Δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια ομιλίας στη διάσκεψη COP26

Σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου διακρίνεται ο Τζο Μπάιντεν να κλείνει τα μάτια του για κάποια δευτερόλεπτα, ενώ σε κάποια στιγμή, ένας άνδρας, πιθανότατα συνεργάτης του, τον πλησιάζει και του μιλάει.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε νωρίτερα σήμερα στους παγκόσμιους ηγέτες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα τηρήσουν την υπόσχεσή τους να μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου 50-52% έως το 2030 σε σύγκριση με τα επίπεδα του 2005 και είπε πως ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει τις αναπτυσσόμενες χώρες περισσότερο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή.

«Αυτή τη στιγμή εξακολουθούμε να υπολειπόμαστε«, είπε ο Μπάιντεν στη διάσκεψη του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή που διεξάγεται στη Σκωτία σχετικά με την ανάγκη οι ανεπτυγμένες χώρες να βοηθήσουν τον αναπτυσσόμενο κόσμο. Οι εντατικές προσπάθειες που είναι απαραίτητες προκειμένου να καταπολεμηθεί η κλιματική αλλαγή αποτελούν μια «απίστευτη ευκαιρία» για την παγκόσμια οικονομία, είπε ακόμη ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Εν μέσω της αυξανόμενης καταστροφής, πιστεύω πως υπάρχει μια απίστευτη ευκαιρία, όχι μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και για όλους εμάς», είπε ο Τζο Μπάιντεν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Μαύρο» ρεκόρ με 5.449 νέα - 52 θάνατοι και 430 διασωληνωμένοι

«Πόλεμος» για το τραγούδι του Βασιλακόπουλου: Οι αναρτήσεις Πολάκη, Ακρίτα και η Ανίτα Πάνια

Μέγκαν-Χάρι: Γιατί οι πλούσιοι και διάσημοι γείτονές τους στην Καλιφόρνια μετακομίζουν άρον άρον