ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Η ζωή της πριν από το γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι - Τι αποκάλυψε στην Έλεν Ντε Τζένερις

Μέγκαν Μαρκλ και Έλεν Ντε Τζένερις
Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις
Youtube/Screen grab

Η Μέγκαν Μαρκλ κάνει το ντεμπούτο της στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις σήμερα Πέμπτη

Στη συνέντευξη η Μέγκαν Μαρκλ θα μιλήσει για τη ζωή της πριν τη γνωριμία και τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, ενώ σε ένα preview που κυκλοφόρησε, η δούκισσα του Σάσεξ αναπολεί τις οντισιόν στην Warner Bros όταν εργαζόταν ως ηθοποιός. «Οι σεκιουριτάδες πάντα έλεγαν: "Break a leg" Ελπίζουμε να τα καταφέρεις! Αλλά, σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά», είπε η 40χρονη Μέγκαν Μαρκλ, που βρέθηκε στον καναπέ της Έλεν Ντε Τζένερις.

Η δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε επίσης ότι συνήθιζε να οδηγεί ένα παλιό Ford Explorer Sport με «μια δική του ζωή», όπως την περιέγραψε. Θυμήθηκε ότι το κλειδί στην πόρτα του οδηγού δεν λειτουργούσε, επομένως είχε έναν μοναδικό τρόπο να μπαίνει μέσα. «Πάρκαρα στο πίσω μέρος του πάρκινγκ και άνοιγα το πορτμπαγκάζ, μετά ανέβαινα και το έκλεινα πίσω μου και σερνόμουν πάνω από όλα τα καθίσματα για να βγω έξω», είπε γελώντας. «Έτσι πηγαινοερχόμουν».

Η εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στην Ντε Τζένερις σηματοδοτεί την πρώτη της εμφάνιση σε καθημερινό σόου από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι και έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Με πληροφορίες από: People

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η απόφαση Μητσοτάκη για πανδημία, εμβολιασμό ηλικιωμένων, σχολεία και Lockdown

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται ψυχρή εισβολή «εξπρές» - Πού θα χιονίσει (vid)

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχεται επιδείνωση του καιρού - Η εξέλιξη μέχρι την επόμενη εβδομάδα