ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ιταλός γιατρός που υποστήριζε ότι θεραπεύει τον καρκίνο με σεξ, ομιλητής σε συνέδριο στην Αθήνα!

γιατρος καρκινος σεξ
Ο Ιταλός γιατρός που κατηγορείται, το 2017 ήταν στην Αθήνα.
youtube.com screenshot

Σάλος στην Ιταλία με την αποκάλυψη ότι ο 60χρονος γιατρός, γυναικολόγος, έλεγε στις ασθενείς του ότι μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο αν αυτές έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί του. Ο Τζοβάνι Μινιέλο, μάλιστα, είχε βρεθεί σε συνέδριο στην Αθήνα πριν από μερικά χρόνια.

Τον γύρο του κόσμου κάνει η αποκάλυψη της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica, για τον 60χρονο γυναικολόγο που υποστήριζε ότι θεραπεύει τον καρκίνο, αρκεί η ασθενής του να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του! «Έχω σώσει αρκετές γυναίκες από καρκίνο. Όλες που είχαν ερωτική επαφή μου στη συνέχεια είχαν αρνητικές εξετάσεις» φέρεται να είπε ο 60χρονος γιατρός σε μια 33χρονη γυναίκα με το όνομα Άννα-Μαρία. Η γυναίκα, όχι μόνο δεν πείστηκε αλλά τον κατήγγειλε με αποτέλεσμα να ξετυλιχτεί το κουβάρι αυτής της απίστευτης ιστορίας!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ως τώρα, έχουν ήδη εμφανιστεί 15 γυναίκες οι οποίες παραδέχτηκαν ότι είχαν δεχτεί την πρόταση του γυναικολόγου, πιστεύοντας πως έτσι θα βρουν την πολυπόθητη θεραπεία για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζαν. Αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση, είναι ότι ο Τζοβάνι Μινιέλο είχε βρεθεί και στην Αθήνα πριν από μερικά χρόνια.

Το Mega δημοσίευσε την είδηση, ενώ υπάρχει και βίντεο από την Ελληνική Εταιρεία Κατώτερου Γεννητικού Συστήματος αναρτημένο στο youtube, με τον Ιταλό γιατρό να είναι καλεσμένος σε συνέδριο που διοργάνωσε το 2017 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μινιέλο δεν είναι άγνωστος στην επιστημονική κοινότητα. Το αντίθετο θα έλεγε κανείς. Μάλιστα, η περιγραφή που του είχε δοθεί για το συνέδριο του 2017 ήταν «επισκέπτης καθηγητής κολποσκοπίας». Βέβαια, το γεγονός ότι είχε ένα σοβαρό ιατρικό και επιστημονικό υπόβαθρο, δεν αναιρεί ότι πλέον είναι κατηγορούμενος για την ασέλγεια στις ασθενείς του, σε μια ιστορία που έχει συνταράξει την Ιταλία και ήδη έχει γίνει viral σε όλο τον πλανήτη…

Το βίντεο από το συνέδριο του 2017

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Μποτσουάνα: Όλα τα μέτρα που αποφάσισε η Ελλάδα για ταξιδιώτες από 9 αφρικανικές χώρες

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» οι συνεργάτες της μόλις την είδαν (video)

Θρήνος για τη χήρα του Μανώλη Καντάρη, Σιμόνα Βιρτζίλι: Φίλοι την αποχαιρετούν στα social media