ΚΟΣΜΟΣ

Mπόρις Τζόνσον: Το 7ο παιδί του απέκτησε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας

O Mπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι
O Mπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι
AP

Ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι, απέκτησαν ένα υγιές κοριτσάκι, ανακοίνωσε η Ντάουνιγκ Στριτ.

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι ανακοίνωσαν σήμερα (9/12) «τη γέννηση ενός υγιούς κοριτσιού σε νοσοκομείο του Λονδίνου». Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας έκανε ένα διάλειμμα απο το χάος με τις εξελίξεις στο μέτωπο της Covid-19 για να συνοδεύσει τη σύζυγό του στο νοσοκομείο και να καλωσορίσουν το δεύτερο παιδί τους.

Η 33χρονη Κάρι, έφερε στον κόσμο το έβδομο παιδί του πρωθυπουργού. «Ο πρωθυπουργός και η κυρία Τζόνσον είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη γέννηση ενός υγιούς κοριτσιού σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίτερα σήμερα. Και η μητέρα και η κόρη χαίρουν άκρας υγείας» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος. Το κοριτσάκι, η μικρότερη αδερφή του γιου τους Ουίλφρεντ που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020, ήρθε στον κόσμο μέσα σε λίγες ώρες.

Τα ευχάριστα νέα για τη Ντάουνινγκ Στριτ ήρθαν εν μέσω μίας πολύ δύσκολης εβδομάδας για τον Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος ανακοίνωσε χθες νέα περιοριστικά μέτρα για την αναχαίτιση της πανδημίας. Την ίδια ώρα ο ίδιος και το επιτελείο του έχουν βρεθεί στο στόχαστρο για τουλάχιστον ένα πάρτι που διοργάνωσαν πέρυσι, εν μέσω του αυστηρού lockdown.

O πρωθυπουργός της Βρετανίας έχει πλέον δύο παιδιά με την Κάρι, τέσσερα παιδιά με τη δεύτερη σύζυγό του Μαρίνα και τουλάχιστον ένα από εξωσυζυγική σχέση.

Ο Τζόνσον παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι έχει έξι παιδιά - από τρεις διαφορετικές σχέσεις σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο NBC, σε ταξίδι του στη Νέα Υόρκη, γράφει η Daily Mail, αν και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχει επτά παιδιά. «Με τη γέννηση του νέου του μωρού, μπορεί να κάνει ακόμη και οκτώ» σημειώνει η εφημερίδα.

Ο πρωθυπουργός έχει τώρα δύο παιδιά με την τρίτη σύζυγό του Κάρι Τζόνσον και τέσσερα με τη δεύτερη σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ. Έχει επίσης μια κόρη από μια σχέση που διατηρούσε το 2009 με τη δημοσιογράφο και κριτικό τέχνης Helen Macintyre - αν και μια δικαστική υπόθεση απο το 2013 άφησε υπόνοιες ότι μπορεί να υπάρχει και δεύτεροπαιδί.

Ο Μπόρις Τζόνσον δεν έχει αποκαλύψει ποτέ στο παρελθόν στοιχεία για το μέγεθος της οικογένειάς του. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή Today, ρωτήθηκε αν είναι πατέρας έξι παιδιών, απαντώντας «ναι». Ερωτηθείς πώς είναι να είσαι πατέρας ενός μικρού παιδιού ενώ παράλληλα είσαι στην εξουσία, πρόσθεσε: «Είναι φανταστικό. Θέλει πολλή δουλειά, θα σου πω. Αλλά το αγαπώ, το λατρεύω απόλυτα. Αλλάζω πολλές πάνες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για την Παρασκευή Κερασιώτη: Πέθανε ο πατέρας της

Survivor Spoiler: Οι 12 παίκτες που ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο (photos)

Γλυφάδα: Εδώ σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του ο 51χρονος - Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Απογραφή 2021: Τι θα κερδίσουν όσοι αυτοαπογραφούν - Πώς θα μπείτε στην κλήρωση