ΚΟΣΜΟΣ

Ροντ Στιούαρτ: Παραδέχθηκε ότι γρονθοκόπησε φύλακα σε ξενοδοχείο στη Φλόριντα

O Ροντ Στιούαρτ
O Ροντ Στιούαρτ
AP

Ο διάσημος Βρετανός ροκάς, σερ Ροντ Στιούαρτ και ο γιος του δήλωσαν ένοχοι για τον βίαιο διαπληκτισμό τους με έναν φύλακα σε ξενοδοχείο στη Φλόριντα το 2019.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής/τραγουδοποιός έριξε γροθιά σε φύλακα του ξενοδοχείου Breakers Palm Beach Hotel στη Φλόριντα, όταν προσπάθησε μαζί με την παρέα και τον γιο του να εισέλθουν σε ιδιωτικό πάρτι που πραγματοποιούνταν σε παιδότοπο.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας ο Σον, 41 ετών, φέρεται να έσπρωξε τον φύλακα που τους αρνήθηκε την είσοδο, ενώ ο 76χρονος σερ Ροντ, τον χτύπησε στο στήθος με γροθιά.

Πατέρας και γιός δήλωσαν ένοχοι για το πλημμέλημα του ξυλοδαρμού. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πάνε στο δικαστήριο, ούτε στη φυλακή και θα πληρώσουν πρόστιμο ή θα τεθούν υπό επιτήρηση, είπε ο δικηγόρος τους, Γκι Φρόνστιν. «Κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό και η επιτροπή ενόρκων δεν έκρινε τον Σερ Ροντ Στιούαρτ ένοχο για την κατηγορία»

Αντίθετα, ο ίδιος ο Ρόντ Στιούαρτ ομολόγησε οπως είπε «για να αποφύγει την ταλαιπωρία και την περιττή επιβάρυνση που θα προκαλούσε στο δικαστήριο και το κοινό μια διαδικασία υψηλού προφίλ». Ο καβγάς με το φρουρό, Τζέσι Ντίξον είχε γίνει στο πολυτελές ξενοδοχείο Breakers Palm Beach, με τον φύλακα να λέει στους αστυνομικούς ότι όταν ζήτησε από τον Σον Στιούαρτ να αποχωρήσει, ο γιος του ροκ σταρ ήρθε «μύτη με μύτη» μαζί του.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο Σον Στιούαρτ έσπρωξε τον Ντίξον, και στη συνέχεια ο πατέρας τον πλησίασε και τον γρονθοκόπησε στον αριστερό θώρακα.

Ο Βρετανός τραγουδιστής κατέθεσε στην αστυνομία ότι μετά την απαγόρευση της εισόδου στην οικογένειά του , ο φύλακας άρχισε να τσακώνεται μαζί τους, προκαλώντας τους εκνευρισμό. Ο σερ Ροντ ζήτησε συγγνώμη για τον ρόλο του στο περιστατικό, αναφέρει η σχετική έκθεση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η μετάλλαξη «Όμικρον» ακυρώνει τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη - Ποιες χώρες παίρνουν μέτρα

Η κακοκαιρία «Κάρμελ» δείχνει τα... δόντια της - Πού χιονίζει, ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Τελικός The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του

Παλαιό Ψυχικό: Δολοφονία ο θάνατος του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη