ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Λεωφορείο προσέκρουσε σε κατάστημα στο βόρειο Λονδίνο - Πληροφορίες για τραυματίες

Βρετανία: Λεωφορείο προσέκρουσε σε κατάστημα στο βόρειο Λονδίνο - Πληροφορίες για τραυματίες

Βρετανία: Ένα λεωφορείο έπεσε στο μπροστινό μέρος ενός καταστήματος στο βόρειο Λονδίνο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο του συμβάντος στη λεωφόρο Selwyn, στο Highams Park του Βόρειου Λονδίνου.

«Λαμβάνουμε πληροφορίες για ένα τροχαίο συμβάν στη λεωφόρο Selwyn #Chingford που αφορούσε ένα λεωφορείο. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο - παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί εάν βρίσκεστε στην περιοχή. Θα κοινοποιήσουμε περισσότερες πληροφορίες όταν έχουμε» κοινοποίησε στο λογαριασμό του στο Twitter το τοπικό συμβούλιο του Waltham Forest.

Αναρτήθηκε επίσης μια φωτογραφία που φαίνεται να δείχνει ένα λεωφορείο να έχει συντριβεί στο μπροστινό μέρος ενός καταστήματος ηλεκτρικών συσκευών. Η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου επιβεβαίωσε στο Twitter ότι αρκετοί πολίτες νοσηλεύονται με τραύματα.

«Είμαστε στη σκηνή και περιθάλπουμε αρκετούς ασθενείς σε ένα περιστατικό στο Broadway στο #HighamsPark, E4, όπου ένα λεωφορείο έπεσε σε ένα κτήριο. Τα πληρώματα συνεργάζονται στενά με τις συνεργαζόμενες υπηρεσίες και θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες όταν μπορέσουμε.»

Oι σκέψεις μου ειναι σε όλους, όσοι ενεπλάκησαν σε αυτο το τρομερό ατύχημα, έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν.

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας είπε: «Γύρω στις 8.20 π.μ. της Τρίτης 25 Ιανουαρίου η αστυνομία κλήθηκε σε αναφορές για σύγκρουση λεωφορείου με κατάστημα στη λεωφόρο Selwyn, E4.

Οι δρόμοι γύρω από τη διασταύρωση της λεωφόρου Selwyn και της οδού Winchester παραμένουν κλειστοί, ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες του ατυχήματος συνεχίζονται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η ταινία που κατέκτησε το ελληνικό box office

Παραμένει το χάος στην Αττική Οδό: Συνεχίζεται ο απεγκλωβισμός των οδηγών - Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία «Ελπίς» σήμερα - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο