ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Συνελήφθη δασκάλα επειδή τράβηξε τα μαλλιά 12χρονης μαθήτριας

Δασκάλα στις ΗΠΑ συνελήφθη επειδή τράβηξε τα μαλλιά μαθήτριάς της
Δασκάλα στις ΗΠΑ συνελήφθη επειδή τράβηξε τα μαλλιά μαθήτριάς της
ΑP

'Ενα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, όπου μία δασκάλα συνελήφθη επειδή τράβηξε τα μαλλιά μίας 12χρονης μαθήτριας

Μία δασκάλα συνελήφθη επειδή φέρεται να τράβηξε τα μαλλιά μίας 12χρονης μαθήτριας κατά τη διάρκεια ενός καυγά σε σχολείο του Κονέκτικατ την περασμένη εβδομάδα. Ειναι η τέταρτη εκπαιδευτικός που συλλαμβάνεται στην περιοχή από τον Νοέμβριο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η αστυνομία εκλήθη μετά από επίθεση που αναφέρθηκε στο King/Robinson Inter-District Magnet School στο New Haven γύρω στις 3:45 μ.μ. την 1η Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, οι αστυνομικοί είπαν ότι η μαθήτρια κατηγόρησε τη δασκάλα της ότι την τράβηξε από τα μαλλιά, σύμφωνα με το δίκτυο WTNH.

Η Τζένιφερ Γουέλς-Τζάκσον, μια 49χρονη δασκάλα, κατηγορήθηκε για κίνδυνο πρόκλησης τραύματος λόγω παραβίασης της ειρήνης. Το βίντεο δείχνει τη δασκάλα να κρατάει πίσω της τα μαλλιά της 12χρονης Destinique James, την ώρα που αρκετοί άλλοι μαθητές που έχουν μαζευτεί γύρω της, της φωνάζουν να την αφήσει.

Η μαθήτρια δεν τραυματίστηκε σοβαρά και αρνήθηκε την ιατρική φροντίδα, είπε η αστυνομία. Η μητέρα της είπε στο WTNH ότι είναι αηδιασμένη από το περιστατικό. Η κόρη της την ενημέρωσε ότι το τελευταίο κουδούνι της ημέρας είχε μόλις χτυπήσει όταν έγινε ο καυγάς.

«Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που λες και ορισμένα πράγματα που δεν λες, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που κάνεις και ορισμένα πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ειδικά όταν έχεις να κάνεις με τα παιδιά των ανθρώπων», είπε η μητέρα. «Στο τέλος της ημέρας, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να βάλεις τα χέρια σου στο παιδί κάποιου».

Πηγές είπαν οτι η Γουελς-Τζάκοσν είναι μία αξιοσέβαστη δάσκαλακαι ακτιβίστρια της κοινότητας, η οποία υπηρέτησε για χρόνια στην Ομοσπονδία Δασκάλων του New Haven. Αξιωματούχοι των Δημόσιων Σχολείων του Νιού Χέιβεν δήλωσαν ότι η περιοχή λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των μαθητών της και ότι η περιφέρεια συνεργάζεται πλήρως με την έρευνα. Η εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 20.000 δολαρίων και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο αυτή την εβδομάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.