ΚΟΣΜΟΣ

Σίλα Φέργκιουσον: Ο πρίγκιπας Κάρολος κατέστρεψε την ερωτική μου ζωή

Σίλα Φέργκιουσον: Ο πρίγκιπας Κάρολος κατέστρεψε την ερωτική μου ζωή
Τι αναφέρει η τραγουδίστρια
AP

H Σίλα Φέργκιουσον τραγούδησε προς τιμή του πρίγκιπα Κάρολου στα 30ά γενέθλιά του και από τότε οι δυο τους έγιναν φίλοι.

H ερμηνεύτρια του γυναικείου συγκροτήματος «Three Degrees», Σίλα Φέργκιουσον, εξέφρασε τα παράπονά της για τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο. Όπως λέει αν τον συναντήσει θα του εκφράσει την ενόχλησή της. «Κατέστρεψε την ερωτική μου ζωή και δεν θα έχω πρόβλημα να του το πω την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε», προειδοποιεί.

Όπως λέει, η σύνδεσή της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου αναγκάζει τους άντρες να σταματήσουν να βγαίνουν μαζί της – κάτι που την άφησε μόνη και πρέπει να βασιστεί σε ιστότοπους γνωριμιών στα 74 της χρόνια.

«Μου κατέστρεψε τη σεξουαλική ζωή», προσθέτει. «Πήγα σε αυτόν τον τύπο μια φορά [σε μια ντίσκο] και είπα: «Θα ήθελες να χορέψουμε;» και είπε, «Δεν μπορώ να χορέψω μαζί σου, είσαι η αγαπημένη του πρίγκιπα Καρόλου».

«Κάθε φορά που έφτανα κοντά με κάποιον, εμφανιζόταν το όνομα του Τσαρλς. Σκέφτηκα, "δεν θα βρω ποτέ κανέναν"».

Η Φέργκιουσον επιμένει ότι ουδέποτε είχε ρομαντική σχέση με τον πρίγκιπα.

Η μακροχρόνια φιλία τους φάνηκε να αντιμετωπίζει προβλήματα το 2020 όταν η Φέργκιουσον είπε ότι σκεφτόταν να παραιτηθεί από το ρόλο της ως πρέσβειρα του Prince's Trust -που ιδρύθηκε από τον πρίγκιπα Κάρολο- υποστηρίζοντας ότι η φιλανθρωπική οργάνωση δεν ήταν τόσο επικοινωνιακή όσο θα έπρεπε. Η Φέργκιουσον παντρεύτηκε τον Βρετανό επιχειρηματία Κρις Ρόμπινσον το 1980 και απέκτησαν δίδυμες κόρες, την Αλίσια και την Αλεξάνδρεια. Χώρισαν το 2004, την ίδια χρονιά που εμφανίστηκε στο ριάλιτι του ITV I'm A Celebrity...

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε επίσης:

Νέος πονοκέφαλος για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Έρευνα στο ίδρυμα του πρίγκιπα Καρόλου