ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Οι πολίτες οχυρώνουν την Οδησσό ακούγοντας...Bon Jovi - Το βίντεο που έγινε viral

Πλάνα απο το στιγμιότυπο στην Οδησσό
Πλάνα απο το στιγμιότυπο στην Οδησσό

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι πολίτες της Οδησσού ακούνε Bon Jovi ενώ προετοιμάζονται για μάχη, σε ένα viral βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου

Στα συγκλονιστικά πλάνα, Ουκρανοί φαίνεται να απολαμβάνουν ένα απροσδόκητο...soundtrack καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται. Το στιγμιότυπο- το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από το ίδιο το συγκρότημα - τους δείχνει να απολαμβάνουν το It's My Life των Bon Jovi καθώς τα στρατεύματα συνεχίζουν να προετοιμάζονται για να αντεπιτεθούν στις ρωσικές δυνάμεις εισβολής.

Εκατοντάδες άνθρωποι στην ακτή της Οδησσού στα νότια της χώρας περνούν σακούλες με προμήθειες από τον έναν στο άλλο και στη συνέχεια στο πίσω μέρος ενός φορτηγού. Υπάρχει επίσης ένας ντράμερ, ο οποίος παίζει καθώς οι άνθρωποι γύρω του συνεχίζουν να φορτώνουν φορτία.

Οι Bon Jovi δημοσίευσαν το βίντεο στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας τη λεζάντα: «Αυτό είναι για αυτούς που στάθηκαν στο ύψος τους... Οδησσός, Ουκρανία». Αρχικά δημοσιεύτηκε από τον Olexander Scherba, πρώην πρέσβη της Ουκρανίας στην Αυστρία, ο οποίος έγραψε: «Η #Oδησσός προετοιμάζει οχυρώσεις και ετοιμάζεται να πολεμήσει».

Είναι απλώς ένα ακόμη παράδειγμα της ανθεκτικότητας που επέδειξε ο ουκρανικός λαός κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης - και, όπως φαίνεται, η αγάπη του για τη ροκ της δεκαετίας του '80.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στη Μίλα Κούνις και τον Άστον Κούτσερ