ΚΟΣΜΟΣ

Όσκαρ 2022: To viral βίντεο που δείχνει τη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ να γελάει μετά το χαστούκι

To ζεύγος Σμιθ στα Όσκαρ
To ζεύγος Σμιθ στα Όσκαρ
ΑΡ

Νέο βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα φαίνεται ότι δείχνει τη Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ να γελάει , μετά το χαστούκι του συζύγου της στον κωμικό Κρις Ροκ στα βραβεία Όσκαρ της Κυριακής.

Το βίντεο, που καταγράφηκε από ένα μέλος του κοινού που κάθεται μόλις δύο σειρές από τη σκηνή , έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Τετάρτης, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 350.000 προβολές. Στο βίντεο, ο Σμιθ φαίνεται να βγαίνει από τη σκηνή και να κάθεται στη θέση του μετά την επίθεση στον Ροκ

«Ουάου, ο Γουίλ Σμιθ μόλις με χτύπησε ...!» ακούγεται στη συνέχεια να σχολιάζει ο Ροκ , με το βίντεο να δείχνει το κεφάλι της Πίνκετ Σμιθ να γέρνει προς τα εμπρός από τα γέλια. «Εδώ είναι μια γωνία που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν δει. Κοιτάξτε την αντίδραση της Τζέιντα»,αναφέρει στη λεζάντα το βίντεο — που κοινοποιήθηκε στο Instagram από τον @akademiks.

Ο Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Ροκ , μετά απο ένα άκομψο αστείο που έκανε ο κωμικός για το ξυρισμένο κεφάλι της Πίνκετ Σμιθ. Το ζεύγος Σμιθ δεν έχει απαντήσει ακόμη στο βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Εν τω μεταξύ, ένα ξεχωριστό viral βίντεο δείχνει τον Ροκ να δείχνει αναστατωμένος και ντροπιασμένος λίγα λεπτά μετά το χαστούκι του Σμιθ στη σκηνή των Όσκαρ. Το κλιπ, που κοινοποιήθηκε από τον λογαριασμό TikTok @sincerelyordinary, κάνει ζουμ στο πρόσωπο του κωμικού καθώς ετοιμάζεται να απονείμει ένα Όσκαρ μετά την επίθεση.

Έχει ένα λυπημένο βλέμμα στα μάτια του και φαίνεται χαμένος στις σκέψεις του καθώς κρατά το αγαλματίδιο των Όσκαρ, με έναν θεατή να εικάζει ότι βρίσκεται «σε βαθιά ταπείνωση». Ο Ροκ επέστρεψε στη σκηνή το βράδυ της Τετάρτης για μια παράσταση στη Βοστώνη, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το σκάνδαλο των Όσκαρ.

Είπε στο πλήθος ότι «επεξεργάζεται ακόμη» το περιστατικό. Ο Σμιθ ζήτησε συγγνώμη από την Ακαδημία και τους συνυποψηφίους του κατά την ομιλία του. Η Ακαδημία είπε ότι διερευνά το περιστατικό σε μια «επίσημη αναθεώρηση» που θα «διερευνήσει περαιτέρω δράση και συνέπειες».

Διαβάστε επίσης:

Κρις Ροκ: Έσπασε τη σιωπή του μετά το χαστούκι από τον Γουίλ Σμιθ - Η αποθέωση του κοινού