ΚΟΣΜΟΣ

Ρουμανία: Άνδρας σκοτώθηκε ρίχνοντας το αυτοκίνητο στην πύλη της ρωσικής πρεσβείας

Νεκρός ο οδηγός που έριξε το αυτοκίνητό του στη ρωσική πρεσβεία στο Βουκουρέστι
Νεκρός ο οδηγός που έριξε το αυτοκίνητό του στη ρωσική πρεσβεία στο Βουκουρέστι

Ρουμανία: Ένας οδηγός σκοτώθηκε ρίχνοντας το αυτοκίνητό του στην πύλη της ρωσικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι τα ξημερώματα της Τετάρτης, ανακοίνωσε η αστυνομία

Ένας οδηγός έχασε τη ζωή του όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του στην πύλη της ρωσικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι τα ξημερώματα της Τετάρτης, ανακοίνωσε η αστυνομία στη ρουμανική πρωτεύουσα.

Ένα βίντεο που καταγράφηκε πριν φτάσουν οι πυροσβέστες δείχνει το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου να φλέγεται καθώς παρέμενε σφηνωμένο στην πύλη, αναφέρει το Reuters. Δεν ήταν σαφές εάν η συντριβή ήταν ατύχημα ή σκόπιμη επίθεση ή έκφραση διαμαρτυρίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες, αρκετές ρωσικές πρεσβείες σε άλλα μέρη της Ευρώπης έχουν γίνει στόχος διαδηλωτών που εξοργίστηκαν από την εισβολή στην Ουκρανία.

Η αστυνομία είπε ότι διεξάγει έρευνα και δεν έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα του οδηγού. Η Ρουμανία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα απελάσει 10 Ρώσους διπλωμάτες που δεν ενεργούν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, ακολουθώντας κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες που έκαναν ανάλογες κινήσεις τις τελευταίες ημέρες.