ΚΟΣΜΟΣ

Ρονάλντο: Μητέρα αυτιστικού παιδιού τον κατηγορεί για βίαιη συμπεριφορά - Η συγγνώμη του αστέρα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Η μητέρα ενός 14χρονου αγοριού με αυτισμό ισχυρίστηκε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε το γιό της με μελανιασμένο χέρι και έσπασε το τηλέφωνό του .Ο διεθνής άσος των γηπέδων απολογήθηκε

Την απρεπή και βίαιη συμπεριφορά του σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κριστιάνο Ρονάλντο, σε μία κρίση οργής μετά την ήττα της ομάδας του απο την Έβερτον, κατήγγειλε μέσω social media, η μητέρα ενός αυτιστικού παιδιού.

O 14χρονος έφηβος που...έγινε στόχος της οργής του Ρονάλντο

Ο νεαρός οπαδός της Έβερτον κατέγραφε με το κινητό του τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μετά τη λήξη του αγώνα, όταν ο Πορτογάλος άσος, κατά την αποχώρηση του προς τα αποδυτήρια χτύπησε με δύναμη το χέρι του, με αποτέλεσμα να του σπάσει το κινητό, αλλά και να του προκαλέσει μώλωπα στο χέρι. Η επίθεση έγινε viral και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

«Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μένα και τον Τζέικ στην αστυνομία. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που λέω, αλλά ο Ρονάλντο πέταξε μέσα από το χέρι του Τζέικ το κινητό του και το έσπασε, ενώ εκείνος τραβούσε βίντεο την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια στο τέλος του αγώνα.

H μελανιά στο χέρι του νεαρού

Είμαι σοκαρισμένη που ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μπορεί να επιτίθεται έτσι σε ένα παιδί. Αν κάποιος μπορεί να βρει βίντεο, να μου τα στείλει. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι αλήτες! Είναι και ο ίδιος πατέρας! Πώς θα ένιωθε αν έκανε κάποιος κάτι τέτοιο στο παιδί του;», έγραψε η Σάεα Κέλι στο Διαδίκτυο.

Μετά τη δημόσια κατακραυγή στα social media ο Ρονάλντο απολογήθηκε δημόσια για την πράξη του, ενώ προσκάλεσε τo παιδί για να το αποζημιώσει για το σπασμένο κινητό και το ψυχικό τραύμα που υπέστη.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά του σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή την οποία έχουμε μπροστά μας εμείς. Ωστόσο, πρέπει πάντα να σεβόμαστε, να είμαστε υπομονετικοί και να αποτελούμε παράδειγμα για όλους τους νέους, οι οποίοι αγαπούν το ωραίο παιχνίδι.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να καλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» ανέφερε ο Ρονάλντο. Το θλιβερό περιστατικό συνέβη μετά την εκτός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον με 1-0.

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός – H επική αντίδραση της μητέρας του!