ΚΟΣΜΟΣ

Άλεκ Μπάλντουιν: Στη δημοσιότητα η ανάκρισή του για τον θάνατο της Αλίνα Χάτσινς

Άλεκ Μπάλντουιν: Στη δημοσιότητα η ανάκρισή του για τον θάνατο της Αλίνα Χάτσινς
Τι είπε στις Αρχές ο ηθοποιός

Ο ηθοποιός εμφανίζεται ιδιαίτερα χαλαρός με τους αστυνομικούς, γελώντας μάλιστα, ενώ λίγες ώρες αργότερα είχε δολοφονήσει (άθελά του) την 42χρονη κινηματογραφίστρια.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο της ανάκρισης του Άλεκ Μπάλντουιν από την Αστυνομία, λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο της Αλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Το βίντεο, που καταγράφηκε περίπου τρεις ώρες μετά τον πυροβολισμό σε αίθουσα συνεντεύξεων του γραφείου του σερίφη της Σάντα Φε, δείχνει έναν ατημέλητο Μπάλντουιν να καλεί προφανώς μέλη του προσωπικού του να προβούν στις απαραίτητες κινήσεις πριν μιλήσει με την αστυνομία.

«Βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα … πρόκειται να μου πάρουν συνέντευξη. Πώς είναι όλοι στο σπίτι; Πώς είναι τα παιδιά;» εμφανίζεται να λέει ο Baldwin στο κλιπ, που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα από το γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε.

«Εγώ είμαι αυτός που κρατάει το όπλο και όλοι υποτίθεται ότι είχαν φροντίσει. Πάντα μου δίνουν ένα κρύο όπλο», ακούγεται να λέει ο Μπάλντουιν.

«Η μόνη μου ερώτηση είναι, λοιπόν, αν μου απαγγέλλονται κατηγορίες». ρωτάει ο ηθοποιός πριν αρχίσει να γελάει μαζί με τους αστυνομικούς. «Όχι, απλώς παίρνουμε συνέντευξη … Είναι απλώς μια τυπική διαδικασία», απάντησαν.

«Όταν πυροβόλησα, μακριά από τον οπερατέρ, ποτέ δεν στόχευα την κάμερα με το όπλο, γύρισα και πήγα έτσι» λέει – όπως φαίνεται στο βίντεο – ο Άλεκ Μπαλντουίν, φτιάχνοντας ένα όπλο με τα δάχτυλά του. «Και εκείνη ήταν εκεί (σ.σ. η Αλίνα Χάτσινς). Και το όπλο εκπυρσοκρότησε. Και εκείνη (σ.σ. η Αλίνα Χάτσινς) έπεσε στο έδαφος», λέει ο ηθοποιός στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς.