ΚΟΣΜΟΣ

Νότια Αφρική: Σκότωσε την μητέρα του και της ήπιε το αίμα - Νόμιζε πως ήταν βαμπίρ

Νότια Αφρική: Σκότωσε την μητέρα του και της ήπιε το αίμα - Νόμιζε πως ήταν βαμπίρ
Η άτυχη γυναίκα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

Μπροστά σε μια πρωτοφανή υπόθεση βρέθηκαν οι Αρχές της Νότιας Αφρικής, με έναν νεαρό να σκοτώνει την μητέρα του επειδή, όπως είπε στους αστυνομικούς, ήταν βαμπίρ!

Δεν χωράει ανθρώπου νους τα όσα διαδραματίστηκαν σε σπίτι στην πόλη Κόστερ της Νότιας Αφρικής, όπου ένας 24χρονος, αφού σκότωσε τη μητέρα του στη συνέχεια της ήπιε το αίμα!

Ο Thabang Mosoane κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρα του, Elizabeth, την οποία δολοφόνησε μέσα στο σπίτι της οικογένειας. Ο 24χρονος, αφού μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα μέχρι θανάτου, στη συνέχεια της ήπιε το αίμα μπροστά στα μάτια του σοκαρισμένου δίδυμου αδερφού του.

Όπως ήταν φυσικό, ο νεαρός ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον Thabang, ο οποίος από την πλευρά του είπε στους αστυνομικούς πως ήταν βαμπίρ. Ωστόσο, η αλήθεια ήταν αρκετά διαφορετική, καθώς ο 24χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών...

Ο Mosoane είχε ζητήσει χρήματα από την μητέρα του για να αγοράσει ναρκωτικά, η οποία προφανώς αρνήθηκε με αποτέλεσμα να της επιτεθεί και να την μαχαιρώσει μέχρι θανάτου.

Ο 24χρονος στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές ενώ έχει ήδη δηλώσει ένοχος για τη δολοφονία της 9ης Μαΐου...