ΚΟΣΜΟΣ

Tζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Το «γλυκό» δώρο που έκαναν στους καλεσμένους του γάμου τους

Οι νεόνυμφοι χάρισαν στους καλεσμένους τους σοκολατάκια
Οι νεόνυμφοι χάρισαν στους καλεσμένους τους σοκολατάκια
ΑΡ

Η Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είπαν για δεύτερη φορά το «ναι» σε μία λαμπρή τελευτή στο κτήμα του ηθοποιού στη Τζόρτζια και ευχαρίστησαν τους καλεσμένους τους με ένα ξεχωριστό δώρο

Οι νεόνυμφοι δώρισαν κουτιά με σοκολατάκια στους καλεσμένους του γάμου που έμεναν σε ένα κοντινό ξενοδοχείο στη Τζόρτζια. Ωστόσο, μερικά από τα γλυκά με θέμα «J & B»...ξεγλίστρησαν και προσφέρθηκαν σε άτομα που δεν είχαν σχέση με το ζευγάρι.

Ένας ανυποψίαστος επισκέπτης του ξενοδοχείου πήρε ένα πολύ γλυκό δώρο άφιξης — ευγενική προσφορά της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ. «Μένω σε ένα ξενοδοχείο στη Σαβάνα αυτό το Σαββατοκύριακο και πήραμε σοκολατάκια απο τον Μπεν και την Τζεν», έγραψε ένας τουρίστας στον λογαριασμό Deuxmoi στο Instagram.

Το δώρο των «Μπένιφερ» στους καλεσμένους του γάμου τους

Ένα σημείωμα μαζί με τις σοκολάτες έγραφε: «Σας ευχαριστούμε πολύ που κάνατε τη γιορτή του Σαββατοκύριακου του γάμου μας τόσο ξεχωριστή. Όνειρα γλυκά, J & B.» Οι γλυκές γεύσεις στο καφέ κουτί, το οποίο ήταν διακοσμημένο με τα αρχικά του ζευγαριού, περιελάμβαναν ιβίσκο βατόμουρου, βανίλια Ταϊτής και βιετναμέζικο καφέ.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ που παντρεύτηκαν νόμιμα στο Λας Βέγκας τον περασμένο μήνα - καλωσόρισαν φίλους τους όπως ο Ματ Ντέιμον, ο Τζίμι Κίμελ, ο κυνηγός ταλέντων Patrick Whitesell, το μοντέλο από την Αυστραλία Pia Miller και τους αστέρες του "Jay and Silent Bob" Kevin Smith και Jason Mewes, στη γαμήλια δεξίωση γιορτή του Σαββατοκύριακου.

Ο 51χρονος Ντέιμον εθεάθη να φτάνει στην Τζόρτζια με ιδιωτικό τζετ με τη σύζυγό του, Λουτσιάνα Μπαρόζο, την Παρασκευή, ενώ ο μικρότερος αδερφός του Άφλεκ, Κέισι Άφλεκ, και η πρώην σύζυγος του Τζένιφερ Γκάρνερ, δεν εμφανίστηκαν στο τριήμερο πάρτι, παρά το γεγονός ότι έλαβαν προσκλήσεις.

Η πρώην σύζυγος του Άφλεκ φωτογραφήθηκε χαμογελαστή στο κατάστημα χονδρικής Sam's Club στο South Charleston, λίγο πριν τις 4 μ.μ. tο Σάββατο, ανέφερε το TMZ. Η Γκάρνερ συνάντησε τον πατέρα της και τον επιχειρηματία φίλο της, Τζον Μίλερ, ενώ τα παιδιά της, Βάιολετ 16 ετών, Σεραφίνα 13 ετών και ο 10χρονος Σάμιουελ πέρασαν το Σαββατοκύριακο γιορτάζοντας το αναζωπυρωμένο ειδύλλιο του μπαμπά τους με τη Λατίνα σταρ.