ΚΟΣΜΟΣ

Σιλβέστερ Σταλόνε: Το διαζύγιο-βόμβα, η περιουσία των 400 εκατ. δολαρίων και η άστατη ζωή του «Ρόκι»

Τίτλοι τέλους για τον Σιλβέστερ Σταλόνε και την τρίτη του σύζυγο
Τίτλοι τέλους για τον Σιλβέστερ Σταλόνε και την τρίτη του σύζυγο
ΑΡ

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τα όσα οδήγησαν στο πολύκροτο διαζύγιο του Σιλβέστερ Σταλόνε με την τρίτη του σύζυγο,Τζένιφερ Φλάβιν. 

Το διαζύγιο του Σιλβέστερ Σταλόνε με την τρίτη του σύζυγο, πρώην μοντέλο και μητέρα τριών απο τα παιδιά του, έχει συγκλονίσει το Χόλιγουντ, όπου η σχέση τους είχε θεωρηθεί μέχρι σήμερα μία από τις πιο σταθερές στον άστατο κόσμο του θεάματος.

Ο «Ρόκι» και η Τζένιφερ Φλάβιν χωρίζουν μετά από 25 χρόνια γάμου και ενώ οργιάζουν οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να παίρνει χωριστούς δρόμους με αφορμή ένα...ροτβάιλερ ονόματι Ντουάιτ. Ο Σταλόνε λατρεύει τον Ντουάιτ το όνομα του χαρακτήρα του στη νέα τηλεοπτική δραματική σειρά, Tulsa King - και δημοσιεύει συχνά βίντεο και φωτογραφίες του κατοικίδιου του στα social media.

Μέλη της οικογένειας είπαν στον ιστότοπο TMZ ότι ο ηθοποιός ήθελε ο σκύλος να βοηθήσει στην προστασία της οικογένειας στα σπίτια τους στο Λος Άντζελες και στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Αλλά η εν διαστάσει πλέον σύζυγός του που συναίνεσε να αποκτήσουν δύο ακόμη σκυλιά, δεν ήθελε ένα τεράστιο ροτβάιλερ στο σπίτι και έφερε έντονες αντιρρήσεις. Η διαφωνία τους φέρεται να προκάλεσε μια τεράστια διαμάχη που έφερε στο φως άλλα προβλήματα, με αποκορύφωμα την απόφασή της να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Οι θεωρίες για τη συγκάλυψη του τατουάζ και...ο διάσημος σκύλος

Κωμικοτραγική λεπτομέρεια οτι ο διάσημος ηθοιός αποφάσισε να καλύψει το τατουάζ που ειχε στον ώμο με το πρόσωπο της συζύγου του, με τον αγαπημένο του σκύλο, άγνωστο αν το έκανε πριν η μέτά την απόφασή της να τον εγκαταλείψει. Επιδεικνύοντας το τατουάζ στον μυώδη ώμο του, ο Σιλβέστερ Σταλόνε ισχυρίστηκε πριν από μερικά χρόνια ότι είχε υπομείνει...25 ώρες αγωνίας για να αποκτήσει για πάντα στο σώμα του, με μια εικόνα της αγαπημένης του συζύγου, Τζένιφερ Φλάβιν.

Ειδήμονες στα τατουάζ «συγκάλυψης» κάνουν θραύση, δημιουργώντας νέα σχέδια πάνω στα παλιά και ο σταρ του «Ρόκι» έγινε ένας από τους τελευταίους πελάτες τους. Οι υποψίες για τον γάμο τους γεννήθηκαν πριν από λίγες μέρες όταν ο Σταλόνε αποκάλυψε ότι ένας από τους σκύλους του είχε καλύψει το ρομαντικό τατουάζ με το πρόσωπο της συζύγου του.

Το ζευγάρι φαίνεται να έχει έντονα διαφορετικές απόψεις για τα σκυλιά γενικά. Ο Σταλόνε παραπονέθηκε κάποτε σε μια εκπομπή οτι η Φλάβιν είχε στειρώσει ένα προηγούμενο σκυλί τους, παρά τη θέλησή του και πίστευε οτι το χρώμα του δεν ταίριαζε...με τις κουρτίνες.

Ο Σταλόνε, 76 ετών, παραδέχτηκε ότι το ζευγάρι - που έχει τρεις κόρες: τη Σιστίν, τη Σκάρλετ και τη Σοφία - μάλωνε συχνά για τον σκύλο, αλλά επέμεινε ότι δεν ήταν αυτή η πραγματική αιτία του διαζυγίου τους. «Δεν τελειώσαμε τη σχέση μας για ένα τόσο ασήμαντο επιχείρημα», είπε στο TMZ. «Απλώς επιλέξαμε διαφορετικές κατευθύνσεις. Τρέφω τον υψηλότερο σεβασμό για την Τζένιφερ. Πάντα θα την αγαπώ. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα»

«Είναι ο ωραιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ». Είπε ότι αγαπά την οικογένειά του και «εξετάζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα ζητήματα». Φίλοι λένε ότι ο Σταλόνε, ο οποίος κάποτε περιέγραψε την τρίτη σύζυγό του ότι είχε ικανότητα συγχώρεσης «σχεδόν βιβλικών διαστάσεων», «σοκαρίστηκε» από την ανακοίνωσή της ότι θέλει να χωρίσουν ενώ εκείνος έλειπε σε γυρίσματα στην Οκλαχόμα Σίτι.

Μόλις πριν από τρεις μήνες, οι Σταλόνε γιόρτασαν την 25η επέτειο του γάμου τους με μια ανάρτηση στο Instagram που επαινούσε την «καταπληκτική» σύζυγό του: «Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψουν τι σημαίνει αυτή η απίστευτα ανιδιοτελής αφοσιωμένη, υπομονετική γυναίκα για τη ζωή μου».

Η διαμάχη για την περιουσία

Εκείνη πάλι είπε ότι ο γάμος ήταν «ανεπανόρθωτα διαλυμένος» και κατηγόρησε τον σούπερ σταρ σύζυγό της ότι πήρε χρήματα από το κοινό ταμείο, ισχυριζόμενη ότι «έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση και/ή σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων.

Ζήτησε να «κατανεμηθούν δίκαια» τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν συσσωρεύσει κατά τη διάρκεια του γάμου τους . Του ζητάει επίσης να φύγει από το σπίτι της οικογένειας στη Φλόριντα, τουλάχιστον μέχρι να διευθετηθεί το διαζύγιο και απαιτεί το μοίρασμα της περιουσίας του Σταλόνε που υπολογίζεται στα 400 εκατομμύρια δολάρια

Αφού φέρεται να πούλησαν την περιουσία τους στο Μπέβερλι Χιλς για 58 εκατομμύρια δολάρια στην τραγουδίστρια Adele τον Ιανουάρι, έχοντας αρχικά ζητήσει 105 εκατομμύρια δολάρια, οι Σταλόνε έφτιαξαν το κύριο σπίτι τους μια έπαυλη 35 εκατομμυρίων δολαρίων, με γείτονές τους ρόκερ Ροντ Στιούαρτ και Τζον Μπον Τζόβ.

Οικογενειακές πηγές λένε ότι - αντίθετα με τους ισχυρισμούς του Σταλόνε - δεν υπήρχαν σημαντικά προβλήματα μεταξύ του ζευγαριού μέχρι να μπει στη ζωή τους... ο σκύλος Ντουάιτ. Μέχρι το τέλος Ιουλίου, όταν η οικογένεια συγκεντρώθηκε για τα γενέθλια του αδερφού του Σταλόνε, Φρανκ, δεν υπήρχαν σημάδια σοβαρής συζυγικής διαμάχης.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνίστησε και στις έξι ταινίες Ρόκι από το 1976 προτάθηκε για δέκα Όσκαρ και κέρδισε τρία και φιγουράρει ως ένας από τους πιο ανθεκτικούς σκληρούς του Χόλιγουντ. Το franchise Rocky «έχει βγάλει» 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ οι ταινίες Rambo έχουν έσοδα περισσότερα από 800 εκατομμύρια δολάρια.

Παρά την επιτυχία του ο Σταλόνε είχε μια χαοτική και παρορμητική ιδιωτική ζωή. Η περίοδος της οικογενειακής του ευτυχίας με τη Φλάβιν αντιπροσωπεύει την εξαίρεση και όχι τον κανόνα. Και ακόμη και η σχέση τους είχε πυροτεχνήματα. Ο Σταλόνε κάποτε χώρισε μαζί της με μια επιστολή που της έστειλε με κούριερ, ενώ η Φλάβιν πούλησε όλα τα υπάρχοντά του και τα δώρα του - συμπεριλαμβανομένης μιας λευκής Mercedes σε ένα γκαράζ.

Ήταν μόλις 19 ετών, φοιτήτρια ψυχολογίας και νέο μοντέλο και ζούσε ακόμα με τη μητέρα της, όταν γνώρισε τον Σταλόνε σε ένα εστιατόριο του Λος Άντζελες το 1988. Ήταν στα 40 του, ήδη καταξιωμένος σταρ με δύο γάμους στο ενεργητικό του και τη φήμη του «γυναικά» να τον συντροφεύει.

Ο Σταλόνε και οι γυναίκες της ζωής του

Το 1984, οι σχέσεις του, συμπεριλαμβανομένου ενός δεκάμηνου με την ηθοποιό και πρώην βασίλισσα της ομορφιάς Σούζαν Άντον, είχαν οδηγήσει στη διάλυση του πρώτου του γάμου, με τη Sasha Czack. Απέκτησαν μαζί δύο γιους, τον Σέιτζ και τον Σερκέο. Ο θυελλώδης δεύτερος γάμος του, με το μοντέλο και ηθοποιό από τη Δανία, Μπριγκίτε Νίλσεν (συμπρωταγωνίστριά του στο Rocky IV), κράτησε μόνο 548 ημέρες πριν τον εγκαταλείψει η 24χρονη τότε γυναίκα το 1987.

Η μετέπειτα αφήγηση της Νίλσεν για τον γάμο της με τον «Sly» - ένα παλιό οικογενειακό ψευδώνυμο - ήταν καταδικαστική. Είπε ότι ήταν «συντετριμμένη» όταν έφερε μια ντουζίνα συνοδεία στο μήνα του μέλιτός τους στη Χαβάη και «ένιωσε ντροπή» όταν αποφάσισε να γεμίσει τον κήπο τους με αγάλματα της.

Ο Σταλόνε απάντησε: «Η κόλαση έμοιαζε με το Club Med σε σύγκριση με τον γάμο μου με την Μπριγκίτε. Νόμιζα ότι την έστειλαν να με στοιχειώσει για όλα τα άσχημα πράγματα που είχα κάνει σε γυναίκες στο παρελθόν». Ο γάμος τους, είπε, τον έκανε να νιώθει «συντετριμμένος» και «ταπεινωμένος» και τον έκανε επιφυλακτικό για το ενδεχόμενο να δεσμευτεί ξανά με μια γυναίκα.

Παρ' όλα αυτά, η σχέση του με την Φλάβιν ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μόλις συναντήθηκαν στο εστιατόριο, την πήγε για ιππασία την επόμενη μέρα και εκείνη ένιωθε καλά επειδή ηρεμούσε ένα αστέρι που είχε υπερβολικό στρες. Σύντομα έγινε η τακτική του σύντροφος στο «κόκκινο χαλί», ενώ εκείνος την παρακολουθούσε στην πασαρέλα σε επιδείξεις μόδας στο Παρίσι.

«Αγαπώ τη ζωή ξανά», είπε ο Σταλόνε, τρία χρόνια μετά τη σχέση τους το 1991, αφού ξεπέρασε ένα κακό κομμάτι στην καριέρα του. «Η Τζένιφερ έκανε όλη τη διαφορά». Ωστόσο, κατέστησε σαφές ότι —τουλάχιστον για αυτόν— δεν ήταν μια αποκλειστική σχέση, λέγοντας: «Όταν είμαστε μαζί, είναι υπέροχο. Όταν είμαστε χωριστά, δεν υπάρχουν δεσμεύσεις. Αυτός είναι ο τρόπος μας. Χωρίς δεσμεύσεις».

Λίγο μετά και αφού διατήρησαν την «ανοικτή» σχέση η Φλάβιν έμαθε από το πρακτορείο μοντέλων της ότι ο ηθοποιός είχε σχέση με τη φωτογράφο-μοντέλο Janice Dickinson, η οποία μόλις είχε γεννήσει μια κόρη, της οποίας ο πατέρας φημολογούνταν ότι ήταν ο Σταλόνε «Με χτύπησε σαν ένας σωρός τούβλα», είπε η Φλάβιν στο περιοδικό People.

«Μιλούσαμε για την απόκτηση παιδιών, για το πότε μπορούσα να μείνω έγκυος. Ήδη διαλέγαμε ονόματα, σημειώναμε ονόματα που του άρεσαν και μου άρεσαν». Παραδέχτηκε ότι του είχε υπερβολική εμπιστοσύνη, αποδεχόμενη τις διαβεβαιώσεις του Σταλόνε ότι ήταν πιστός σε εκείνη. Αργότερα μια εξέταση DNA απέδειξε ότι δεν ήταν ο πατέρας του παιδιού του Ντίκινσον και χώρισαν, ο Σταλόνε όμως έκανε και πάλι τη ζωή του.

Το 1995, ο Σταλόνε αρραβωνιάστηκε το μοντέλο Άντζι Έβερχαρτ. Αργότερα υποστήριξε ότι ο Σταλόνε είχε μπει καθώς έκανε επέμβαση βελτίωσης στήθους και ενώ ήταν αναίσθητη και έπεισε τον πλαστικό χειρουργό του Χόλιγουντ Στίβεν Χόεφλιν να της δώσει μεγαλύτερα εμφυτεύματα από όσα ήθελε. Αποκάλεσε τον Σταλόνε «control freak» που την έκανε να φοράει «άχρηστα» στενά φορέματα.

Η επανασύνδεση και το οριστικό φινάλε

Όταν έληξε η σχέση τους, ο Σταλόνε έστρεψε την προσοχή του ξανά στην Φλάβιν, στέλνοντας λουλούδια και εκλιπαρώντας την να γυρίσει πίσω. Εκείνη ήταν επιφυλακτική, αλλά συμφώνησε. Το καλοκαίρι του 1996 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τη Σοφία. Τον επόμενο Μάιο, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην οποία παρευρέθηκαν μόνο δώδεκα καλεσμένοι στο ξενοδοχείο Dorchester του Λονδίνου και ακολούθησε μια τελετή στο παρεκκλήσι στο Blenheim Palace στο Oxfordshire.

Είχαν ζητήσει την άδεια του Βατικανού για να παντρευτούν στην Καπέλα Σιστίνα, αλλά έπρεπε να αρκεστούν στο να αποκαλούν τη δεύτερη κόρη τους —γεννημένη το 1998— Σιστίνα. Ο Σταλόνε ήταν 50 ετών όταν παντρεύτηκαν. Ο αδερφός της Φλάβιν ήταν πεπεισμένος ότι ο γάμος θα λειτουργούσε, λέγοντας: «Ξέρει ότι ο Sly είναι λίγο πολύ ήσυχος. Γερνάει κι αυτός, ξέρετε».

Έμεναν αρχικά στο Μαϊάμι, σε μια έπαυλη τόσο όμορφα διακοσμημένη σε νεοκλασικό στυλ που οι επισκέπτες έλεγαν ότι θα έκανε τον γείτονα Gianni Versace να κοκκινίσει. Τις τελευταίες δεκαετίες, δεν υπήρξαν περαιτέρω αναφορές για παραστρατήματα του Σταλόνε με άλλες γυναίκες. Η...μητέρα του, όμως, ήταν άλλη υπόθεση.

Η Φλάβιν έπρεπε να ανεχτεί περιστασιακά καυστικά σχόλια από την πεθερά της, την αείμνηστη Τζάκι Σταλόνε, μία αστρολόγο. Κάποτε την κατηγόρησε δημοσίως ότι είχε ένα «εκ γενετής ελάττωμα», αλλά παραδέχτηκε επίσης: «Στα μάτια μου, καμία γυναίκα δεν είναι αρκετά καλή για τον Σιλβέστερ, θα ξάπλωνα και θα πέθαινα για αυτόν».