ΚΟΣΜΟΣ

Κιλιτσντάρογλου: Ο Ερντογάν κάνει «πλάτες» σε βαρόνους ναρκωτικών

Ερντογάν
Σε βαριές κατηγορίες κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της κυβέρνησής του προχώρησε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου
AP

Ο πρόεδρος του CHP κατηγόρησε τόσο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όσο και τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας  Σουλεϊμάν Σοϊλού, ότι έχουν σχέσεις με βαρόνους ναρκωτικών

Σε βαριές κατηγορίες κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της κυβέρνησής του προχώρησε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κάνοντας λόγο για «πλάτες» του «σουλτάνου» στην διακίνηση ναρκωτικών στην Τουρκία.

Μέσω βίντεο που ανήρτησε στα social media ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στόχευσε τόσο τον Ερντογάν όσο και τον υπουργό Εσωτερικών χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα Breaking Bad Σουλεϊμάν.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα), «το παλάτι μπήκε σε ένα βρόμικο παιχνίδι, καθώς εξαντλήθηκαν οι πόροι της χώρας. Αυτό το παιχνίδι είναι το εξής. Έκλεισαν τα μάτια τους για να μπει οποιοδήποτε μαύρο χρήμα στη χώρα. Είπαν "φέρτε χρήματα από οπουδήποτε και δεν θα ρωτήσουμε την πηγή τους". Κι αυτό το βρόμικο μαύρο χρήμα, δηλαδή το χρήμα των ναρκωτικών το χρησιμοποίησαν να καλύψουν τα εμπορικά ελλείμματα της Τουρκίας».

«Από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου όλοι οι βαρόνοι ναρκωτικών και όλες οι συμμορίες ναρκωτικών ήρθαν με τα χρήματα τους και εγκαταστάθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, και αργότερα άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους στα καφέ και στα εμπορικά κέντρα. H Κωνσταντινούπολη μετατράπηκε σε κέντρο σύγκρουσης βαρόνων ναρκωτικών, συμμοριών ναρκωτικών και διεθνών εγκληματικών οργανώσεων» ανέφερε στη συνέχεια ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

«Το παλάτι γνωρίζει πώς οι ίδιοι κάλεσαν τα ναρκωτικά στη χώρα… Φωτογραφήθηκαν με όλους αυτούς. Να το πω με την γλώσσα των νέων: ο Breaking Bad Σουλεϊμάν (σ.σ υπουργός Εσωτερικών Τουρκίας) έκλεισε τα μάτια του στη δηλητηρίαση των νέων με τα ναρκωτικά μην κοιτάτε τις βλακείες ότι "θα σπάσουμε τα πόδια του εμπόρου ναρκωτικών μπροστά στο σχολείο"».

Σχετικές ειδήσεις:

Η «φιέστα» του Ερντογάν και τα «καρφιά» του Μπαμπατζάν

ΗΠΑ: «Χαστούκι» στην Άγκυρα για τα επεισόδια με μπράβους του Ερντογάν

Τουρκία: Ο Ερντογάν υπόσχεται στους μουφτήδες νέο νόμο για την μαντίλα