ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν: Έσωσε επίδοξο αυτόχειρα όπως έκανε και το 2015

Ερντογάν: Έσωσε επίδοξο αυτόχειρα όπως έκανε και το 2015
Associated Press

Ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με το DHA, βγήκε από το αυτοκίνητό του και έπεισε τον άνδρα, τον Μουράτ Ντουράν, να μην βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τη γέφυρα

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έπεισε έναν άνδρα να μην αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ. Ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας φέρεται να έπεισε τον άνδρα να μην πηδήξει από τη γέφυρα του Βοσπόρου.

Το κονβόι που μετέφερε τον Ερντογάν σταμάτησε την ώρα που περνούσε από τη γέφυρα. Ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με το DHA, βγήκε από το αυτοκίνητό του και έπεισε τον άνδρα, τον Μουράτ Ντουράν, να μην βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τη γέφυρα.

Ο άνδρας, αφού πείστηκε από τον Ερντογάν, επέστρεψε στο σπίτι του, αναφέρει ακόμη το DHA, που δημοσίευσε φωτογραφίες του Τούρκου προέδρου να συνομιλεί με τον Ντουράν.

Για την ιστορία, ο Ερντογάν κατευθυνόταν στο ναυπηγείο Πέντικ για να παραδώσει μίας τουρκικής κατασκευής κορβέτα στο Πακιστάν.

Πάντως, κάτι ανάλογο, με τον Ερντογάν και τη συνοδεία του να... αποτρέπουν έναν άντρα από το να πέσει στον Βόσπορο, είχε συμβεί και τα Χριστούγεννα του 2015! Μάλιστα, ο... τυχερός, τότε, φορούσε σχεδόν τα ίδια ρούχα με τον άντρα που «έσωσε» σήμερα ο... πρόεδρος της Τουρκίας.