ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αρνείται πεισματικά να δει το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αρνείται πεισματικά να δει το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν
AP Photo

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παραμένει σταθερός και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να παρακολουθήσει ποτέ το ντοκιμαντέρ του αδερφού του, Χάρι, και της Μέγκαν Μαρκλ.

Το γεγονός ότι ο Χάρι δημοσιοποίησε τα μυστικά της βασιλικής οικογένειας στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα streaming παγκοσμίως, δεν μπορεί να αποδεχθεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται ποτέ να δει ούτε και ένα λεπτό από το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix, και μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, συμβουλεύει και τους φίλους του να κάνουν το ίδιο.

Παρά το γεγονός ότι χιλιάδες άνθρωποι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο ντοκιμαντέρ του Netflix, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν είναι ένας από αυτούς. Επιπλέον, ζήτησε από φίλους, γνωστούς και συγγενείς να μην σχολιάσουν το παραμικρό έτσι ώστε να μην τροφοδοτηθεί η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στο παλάτι του Μπάγκιγχαμ και τους Σάσσεξ.

«Λέει ότι δεν θα το παρακολουθήσει ποτέ, και ξέρω ότι σίγουρα δεν θα το κάνει», είπε στους Sunday Times ένας άνθρωπος από το περιβάλλον του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Όπως υποστηρίζουν στενοί του συνεργάτες, ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι επικεντρωμένος στα καθήκοντά του και δεν ασχολείται με τίποτα άλλο.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η στάση που τηρούν βασιλιάς Κάρολος και Καμίλα, αν και ενημερώνονται από τις εφημερίδες για όλα τα νέα που αφορούν το Παλάτι. Ο Χάρι, από την πλευρά του, είχε εκφράσει την ελπίδα να δει η οικογένειά του το ντοκιμαντέρ έτσι ώστε να έχουν συνολική άποψη για τα όσα βίωσε ο ίδιος και η Μέγκαν, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Φαίνεται, συνεπώς, πως η βασιλική οικογένεια εξακολουθεί να έχει τελείως διαφορετική άποψη για όσα έγιναν στο Μπάκιγχαμ με τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Σύμφωνα, μάλιστα, με τη Daily Mail, το Παλάτι υποστηρίζει πως η βασιλική οικογένεια δεν προσεγγίστηκε ποτέ για σχολιασμό του περιεχομένου της σειράς. Την ίδια ώρα, στην αρχή του ντοκιμαντέρ, υπάρχει η αναφορά ότι έγινε προσέγγιση, αλλά το Παλάτι αρνήθηκε την οποιαδήποτε δήλωση.