ΚΟΣΜΟΣ

Mπρίτνεϊ Σπίαρς: Το μήνυμα που έστειλε στην αδερφή της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Α.Ρ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κάλεσε την αδερφή της Τζέιμι Λιν «να έχει αυτοεκτίμηση» σε μια ανάρτησή της στο Instagram

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κάλεσε την αδερφή της Τζέιμι Λιν Σπίαρς να ανακαλύψει την «αυτοαξία» της και να μην αφήνει τους άλλους να ελέγχουν το πώς βλέπει τα πράγματα, όπως έκαναν με την ίδια. Η 41χρονη τραγουδίστρια έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στη μικρότερη αδερφή της, αφού επανέλαβε πώς ένιωσε που δεν «αισθάνθηκε ποτέ αποδεκτή από την οικογένεια».

«Τζέιμι Λιν, πρέπει να νιώθεις ότι αξίζεις που είσαι η αδερφή μου!!!» έγραψε η σταρ στη λεζάντα της ανάρτησής της. «Απλώς κοίτα ψηλά γλυκιά μου… θυμήσου δεν είναι αυτό που βλέπεις, είναι αυτό που έχεις στα χέρια σου!!!» Συνέχισε κατηγορώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την τεχνολογία για τη διαστρέβλωση της αντίληψης που έχει η Τζέιμι Λιν για τη μεγαλύτερη αδερφή της, καλώντας την «να μην ξεχάσει ποτέ από πού ήρθες».

Η αδερφή της Μπρίτνει Σπίαρς, Τζέιμι ΛινΑΡ

«Καθώς όλοι κοιτάμε τα τηλέφωνά μας υψηλής τεχνολογίας σήμερα για να βρούμε σκοπό και να συνδεθούμε με αυτό το πράγμα που ονομάζεται Γη… Γιατί επιτέλους εκτίθεσαι στον κόσμο!!! Έμαθες τα νέα; Ας ελπίσουμε ότι μπορούν να λάβουν ευγενικά μηνύματα σήμερα». Η νέα ανάρτηση ήρθε λίγες εβδομάδες αφότου η τραγουδίστρια του «Toxic» σόκαρε τους θαυμαστές της επαινώντας την «εμπνευσμένη» αδερφή της, 31 ετών, εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης τους. «Είναι τα γενέθλιά μου, αλλά είσαι η καρδιά μου, οπότε σε σκέφτομαι…», έγραψε η τραγουδίστρια σε μια λεζάντα που έχει έκτοτε διαγραφεί.

Πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια που είσαι τόσο γενναίος, εμπνευσμένος και που δείχνεις θάρρος και δόξα στην εκπομπή σου!!!. Δεν είσαι μόνη… αν κάποιος ξέρει πώς είναι αυτό… το καταλαβαίνω. Αδερφάκι μου!!! Σε αγαπώ !!!"

«Έπρεπε να σε είχα χαστουκίσει»

Το τρυφερό μήνυμα είδε το φως, καθώς τα αδέρφια φέρεται να διαπληκτίζονται δημόσια από τότε που τερματίστηκε πέρυσι η 14χρονη κηδεμονία της Μπρίτνεϊ από τον πατέρα της, ο οποίος έλεγχε ασφυκτικά τις προσωπικές, ιατρικές και οικονομικές της υποθέσεις.

Στην πραγματικότητα, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια είπε κάποτε ότι «έπρεπε να είχε χαστουκίσει» την «εγωίστρια μικρή» αδερφή και τη μητέρα της , κατά τη διάρκεια μιας καυστικής ανάρτησης στα social media. Παρά τις αντιφατικές αναρτήσεις της Μπρίτνει, η Τζέιμι Λιν προσπάθησε να ξεπεράσει την κόντρα υποστηρίζοντας ότι οι δυό τους έχουν καλές σχέσεις πίσω από κλειστές πόρτες.

«Μπριτ, είμαι πάντα εδώ για σένα, ξέρεις στα παρασκήνια ήμουν πάντα εδώ. Γίνεται εξαντλητικό όταν οι συνομιλίες και τα μηνύματα που έχουμε ιδιωτικά δεν ταιριάζουν με αυτά που δημοσιεύεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», έγραψε στο Instagram.