ΚΟΣΜΟΣ

Frontier Airlines: Δωρεάν πτήση σε όσους υιοθετήσουν ένα γατάκι

Frontier Airlines: Δωρεάν πτήση σε όσους υιοθετήσουν ένα γατάκι
Twitter / Animal Foundation

Η απίστευτη προσφορά της αεροπορικής εταιρείας Frontier Airlines.

Ένα απίστευτο δώρο κάνει μια αεροπορική εταιρεία η οποία αποφάσισε να βοηθήσει ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων να βρουν σπίτι σε τρία μωρά γατάκια.

Τα γατάκια ονομάζονται Spirit, Delta και Frontier και για όποιον υιοθετήσει ένα από αυτά θα δοθεί μια δωρεάν πτήση από την Frontier Airlines.

«Όσοι υιοθετούν τον Spirit ή την Delta θα λάβουν δύο κουπόνια αξίας 250$, για συνολικά κουπόνια 500$, ανά γονέα κατοικίδιου ζώου, ενώ το άτομο που θα υιοθετήσει τον Frontier θα λάβει τέσσερα κουπόνια αξίας 250$, για συνολικά κουπόνια 1.000 $. Όλα τα κουπόνια ισχύουν μέχρι το τέλος του 2023», δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στο CNN.com.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο οργανισμός διάσωσης αποφάσισε να ονομάσει αυτά τα τρία αξιολάτρευτα γατάκια με το όνομα αεροπορικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας», είπε η εταιρεία στο CNN.com.

Κάθε αεροσκάφος της Frontier είναι διακοσμημένο με ένα ζώο στην ουρά του, πολλά από τα οποία είναι απειλούμενα ή υπό απειλή είδη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δώσαμε ένα επιπλέον κίνητρο για να ενθαρρύνουμε την υιοθεσία αυτών των τριών πολύτιμων γατών», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Frontier.

Τα τρία γατάκια είναι μόλις δύο εβδομάδων και προς το παρόν φιλοξενούνται σε ανάδοχη οικογένεια. Μόλις γίνουν έξι εβδομάδων και ζυγίσουν τουλάχιστον 1,5 κιλό, θα είναι έτοιμα να υιοθετηθούν.