ΚΟΣΜΟΣ

Ναόμι Οσάκα: Έγκυος η τενίστρια - «Μία μικρή ζωή έρχεται το 2023»

Η Ναόμι Οσάκα
Η Ναόμι Οσάκα
Α.Ρ

Η Ναόμι Οσάκα, κάτοχος τεσσάρων τίτλων Grand Slam, ανακοίνωσε χθες (11/1) πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, τον ράπερ Cordae.

H εξαφάνιση της Ναόμι Οσάκα το τελευταίο διάστημα είχε προκαλέσει ανησυχία, με δεομένα τα προβλήματα ψυχικής υγείας που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Παραμονές του Australian Open, η ίδια έθεσε εαυτόν εκτός τουρνουά, αφού δεν ταξίδεψε ποτέ στην Αυστραλία, ωστόσο δεν είχε ανακοινώσει τίποτα για τις προθέσεις της. Τελικά όπως η είδια ανακοίνωσε είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της και ράπερ, Cordae

«Ξέρω ότι έχω τόσα πολλά να περιμένω στο μέλλον, για ένα πράγμα που ανυπομονώ είναι να παρακολουθήσει το παιδί μου έναν από τους αγώνες μου και να πει σε κάποιον "αυτή είναι η μαμά μου"» είπε η διάσημη αθλήτρια. «Ανυπομονώ να επιστρέψω στο κορτ, αλλά εδώ υπάρχει μια μικρή ζωή που έρχεται το 2023», έγραψε στο Instagram η 25χρονη συνοδεύοντας την ανάρτηση από φωτογραφία υπερηχογραφήματος.

«Τα τελευταία χρόνια ήταν τουλάχιστον ενδιαφέροντα, όμως θεωρώ πως είναι οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή που ίσως έχουν πιο πολλή πλάκα. Οι λίγοι αυτοί μήνες που έμεινα εκτός τένις μου έδωσαν πραγματικά νέα αγάπη και εκτίμηση για το παιχνίδι στο οποίο έχω αφιερώσει τη ζωή μου» έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της που μοιράστηκε τόσο στα αγγλικά όσο και τα ιαπωνικά.

«Συνειδητοποιώ πως η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν παίρνω καμία από τις στιγμές της ως δεδομένο, κάθε μέρα είναι μια νέα ευλογία και περιπέτεια» σημειώνει η ίδια, προσθέτοντας πως θα επιστρέψει στις διοργανώσεις, παρά τις φήμες που την ήθελαν να σταματάει τον αθλητισμό. «Το 2023 θα είναι μια χρονιά που θα είναι γεμάτη μαθήματα για μένα και ελπίζω να σας δω παιδιά στην αρχή του επόμενου», τόνισε.

H 25χρονη τενίστρια και ο υποψήφιος για Grammy ράπερ άρχισαν να βγαίνουν το 2019, με το πρώτο τους ραντεβού σε αγώνα των L.A. Clippers. Τότε, όπως παραδεχόταν αργότερα σε συνέντευξή του στο GQ ο Cordae, δεν ήξερε πως η κοπέλα που ερωτευόταν ήταν σταρ τού παγκόσμιου τένις. «Αν με ρωτήσετε για το τένις, προτού αρχίσω να ασχολούμαι λόγω της Ναόμι, μπορούσα μόνο να σας αναφέρω τη Σερένα και τη Βένους Γουίλιαμς» είχε παραδεχτεί τότε.