ΚΟΣΜΟΣ

Μπόρις Τζόνσον: Θα γράψει βιβλίο για την ταραγμένη περίοδο της πρωθυπουργίας του

Μπόρις Τζόνσον: Θα γράψει βιβλίο για την ταραγμένη περίοδο της πρωθυπουργίας του
AP

Ο πρώην Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον θα γράψει βιβλίο για την περίοδο που διέμενε στη Ντάουνινγκ Στριτ

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον επιστρέφει στην επικαιρότητα καθώς πρόκειται να γράψει βιβλίο για την περίοδο που έζησε στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο βρετανός πολιτικός προχώρησε σε συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο Harper Collins για την κυκλοφορία του βιβλίου. Επιπλέον δεν έχει δώσει ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το βιβλίο και το ύψος της αμοιβής που θα λάβει ο ίδιος.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η Αραμπέλα Πάικ, διευθύντρια εκδόσεων σε τμήμα της Harper Collins, που έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του βιβλίου, έκανε λόγο για απομνημονεύματα «που δεν μοιάζουν με κανένα άλλο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον παραιτήθηκε από πρωθυπουργός στις 6 Σεπτεμβρίου 2022 αφότου έχασε την υποστήριξη υπουργών και βουλευτών μετά από ένα σύνολο σκανδάλων, όπως εκείνο το πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ όταν η χώρα βρισκόταν σε αυστηρό lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.