ΚΟΣΜΟΣ

Τζέρεμι Ρένερ: Εξιτήριο για τον ηθοποιό - Η πρώτη του ανάρτηση

Τζέρεμι Ρένερ: Εξιτήριο για τον ηθοποιό - Η πρώτη του ανάρτηση
Reuters/Φωτογραφία Αρχείου

Τζέρεμι Ρένερ: Ο ηθοποιός παρέμεινε για περισσότερες από δύο εβδομάδες σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ μετά από νοσηλεία δύο εβδομάδων και παραπάνω, εξαιτίας σοβαρού ατυχήματος με εκχιονιστικό μηχάνημα. Την είδηση έκανε γνωστός ο ίδιος μέσω ενός tweet.

Ο ηθοποιός της Marvel νοσηλευόταν από την Πρωτοχρονιά καθώς υπέστη σοβαρό τραυματισμό καθώς καθάριζε έναν δρόμο κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα με εκχιονιστικό μηχάνημα, το οποίο τον άφησε με «ένα αμβλύ τραύμα στο στήθος καθώς και ορθοπεδικά τραύματα» σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN.

Το βράδυ της Δευτέρας ο γνωστός ηθοποιός απάντησε σε tweet του «Mayor of Kingstown», στο οποίο πρωταγωνιστεί λέγοντας: «Εκτός της ομίχλης του εγκεφάλου μου (που βρίσκεται) σε ανάρρωση είμαι πολύ ενθουσιασμένος που παρακολούθησα το επεισόδιο 201 στο σπίτι μου με την οικογένειά μου».

Η 2η σεζόν της εκπομπής έκανε πρεμιέρα την Κυριακή.

Ο Ρένερ χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, ενώ νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να χρειαστεί και νέα χειρουργεία στο πόδι του.

Πώς έγινε το ατύχημα

Ο ηθοποιός τραυματίστηκε ενώ οδηγούσε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα με το οποίο προσπαθούσε να καθαρίσει το χιόνι.

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Washoe, Darin Balaam, ο ηθοποιός βρέθηκε εκτός της θέσης του οδηγού με το μηχάνημα να τσουλάει μόνο του.

Το CNN αναφέρει πως σύμφωνα με αρχείο καταγραφής κλήσεων στο 911, «ο Ρένερ συνεθλίβη εντελώς κάτω από ένα μεγάλο εκχιονιστικό και έχει πολύ μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή». Το ίδιο αρχείο έχει καταγράψει πως «η δεξιά πλευρά του στήθους του είναι κατεστραμμένη, ενώ το πάνω μέρος του κορμού του είναι σπασμένο».

Μέσα από το νοσοκομείο ο σταρ των Avengers έκανε δύο αναρτήσεις.

Στη μία ανάρτηση στο instagram ευχαριστούσε όλους τους θαυμαστές του για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την υγεία του, ενώ έλεγε χαρακτηριστικά «Σας ευχαριστώ όλους για τα ευγενικά λόγια σας. Είμαι πολύ χάλια για να πληκτρολογώ. Στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας».

H δεύτερη ανάρτηση μία μέρα μετά, είναι ένα βίντεο που ανέβασε στο Twitter, στο οποίο φαίνονται η μητέρα και η αδελφή του να του κάνουν μασάζ στο κεφάλι.