ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σεισμός στην Τουρκία: «Θρίλερ» με Ατσού, παραμένει αγνοούμενος – «Έλαβα λανθασμένη ενημέρωση»

Σεισμός στην Τουρκία
AP Photo/Efrem Lukatsky

Σεισμός στην Τουρκία: Ο Κρίστιαν Ατσού παραμένει αγνοούμενος, παρά τα όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ, Μουσταφά Οζάτ, ο οποίος έκανε λόγο για λανθασμένη πληροφόρηση.

Το μέλος της διοίκησης του τουρκικού συλλόγου είχε δηλώσει την Τρίτη (7/2) ότι ο 31χρονος Γκανέζος απεγκλωβίστηκε.

Μια ημέρα αργότερα παραδέχθηκε ότι είχε λανθασμένη πληροφόρηση, με τον προπονητή της Χατάισπορ, Βολκάν Ντεμιρέλ να δηλώνει: «Σας παρακαλώ, μη γράφεται ότι διασώθηκε χωρίς να είστε σίγουροι ότι διασώθηκε».

Να θυμίσουμε ότι ο Οζάτ είχε διαψεύσει τη Δευτέρα (6/2) ρεπορτάζ της «A Bola», η οποία ανέφερε ότι ο 31χρονος Γκανέζος είχε βρεθεί ζωντανός και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

«Έλαβα ενημέρωση ότι ο Κριστιάν Ατσού διασώθηκε από τα χαλάσματα, αλλά δεν ήταν σωστή. Μετέφερα την ίδια πληροφορία στον Τύπο, αλλά αυτήν τη στιγμή, η πληροφόρηση που έλαβα είναι ότι ο Ατσού και ο αθλητικός διευθυντής μας, Τανέρ Σαβούτ, παραμένουν κάτω από τα συντρίμμια», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του τουρκικού συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο Βολκάν Ντεμιράλ, δήλωσε: «Σας παρακαλώ, μη γράφεται ότι διασώθηκε χωρίς να είστε σίγουροι ότι διασώθηκε. Ο κόσμος έχει οικογένειες, ελπίδες, το πένθος και ο πόνος αυξάνεται. Δεν υπάρχουν νέα για τον Ατσού και τον Σαβούτ ακόμη. Δεν θα τα μοιραζόμουν, αν πχ. βρίσκονταν στο νοσοκομείο; Θα τα μοιραζόμουν με το που τα μάθαινα. Βιώνουμε δύσκολες στιγμές. Ο κόσμος εργάζεται μέρα - νύχτα. Ελπίζω αμφότεροι να σωθούν. Όλη ηομάδα βρήκε καταφύγιο με τις οικογένειές τους. Όταν έρχονται πληροφορίες, θα τις μοιράζομαι».