ΚΟΣΜΟΣ

Αρτοποιός στο Newsbomb.gr: «Εξαιρετικά σπάνια περίπτωση» αν γίνουν διασώσεις 132 ώρες από τον σεισμό

Αρτοποιός στο Newsbomb.gr: «Εξαιρετικά σπάνια περίπτωση» αν γίνουν διασώσεις 132 ώρες από τον σεισμό

Για «εξαιρετικά σπάνια περίπτωση», σε περίπτωση που βρεθούν ζωντανοί στα συντρίμμια της Αντιόχειας, 132 ώρες μετά τον σεισμό, κάνει λόγο στο Newsbomb.gr ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός.

Μέλη της ΕΜΑΚ που επιχειρούν στην Αντιόχεια μετά τον μεγάλο σεισμό έχουν μεταφερθεί σε σημείο, όπου πληροφορίες θέλουν να έχουν ακουστεί φωνές εγκλωβισμένων στα συντρίμμια.

Οι Έλληνες διασώστες έχουν σπεύσει στο σημείο που τους υποδείχθηκε και επιχειρούν μαζί με άλλες ομάδες διασωστών, ώστε να φτάσουν στους φερόμενους ως εγκλωβισμένους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός ενημέρωσε το Newsbomb.gr ότι στο συγκεκριμένο σημείο που ακούστηκαν οι φωνές σπεύδουν εκτός από την ελληνική, άλλες 4 ομάδες διασωστών που επιχειρούν στην Τουρκία. Η εντολή δόθηκε από το κέντρο διαχείρισης της καταστροφής που εδρεύει στην Αντιόχεια.

«Πιστεύω θα έχουμε την σπάνια περίπτωση μετά απο τόσες μέρες να υπάρχουν ζωντανοί», σημείωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Το ακριβές σημείο όπου επιχειρούν τώρα οι διασώστες:

Πρόκειται για το πολυτελές συγκρότημα των κατοικιών του εργολάβου ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ενώ προσπαθούσε να φύγει από τη χώρα.