ΚΟΣΜΟΣ

Aυστραλία: Βουλευτής έκανε πρόταση γάμου από το βήμα - Η συγκίνηση και τα χειροκροτήματα

Boυλευτής έκανε πρόταση γάμου από το βήμα του Κοινοβουλίου στην Αυστραλία
Boυλευτής έκανε πρόταση γάμου από το βήμα του Κοινοβουλίου στην Αυστραλία

Το βήμα του κοινοβουλίου επέλεξε ένας νέος βουλευτής στην Αυστραλία προκειμένου να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, με τους συναδέλφους του να ξεσπούν σε χειροκροτήματα

Μέσα σε ένα πολυάσχολο κοινοβουλευτικό πρόγραμμα, ο νέος βουλευτής των Εργατικών της Βικτώρια, Νέιθαν Λάμπερτ βρήκε λίγο χρόνο για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Για την ακρίβεια, άδραξε την πρώτη στιγμή ομιλίας του στο κοινοβούλιο για να κάνει το μεγάλο βήμα, πυροδοτώντας σκηνές χαράς. «Νομίζω ότι πρέπει να παντρευτούμε», είπε στη Νόα Έρλιχ, κάνοντας και τις δύο πλευρές της αίθουσας να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα κατά τη διάρκεια της παρθενικής του ομιλίας.

«Δεν θα σου δώσω τώρα το δαχτυλίδι γιατί δεν μου επιτρέπεται να το κάνω. Αλλά το έχω αποθηκεύσει ασφαλώς και σχεδιάζω να το κάνω με ρομαντικό τρόπο σήμερα το βράδυ στα περίπου 10 λεπτά που θα έχουμε αφού κοιμηθούν τα παιδιά και πριν εμείς να καταρρεύσουμε από κούραση» συνέχισε ο Αυστραλός βουλευτής.

Ο Λάμπερτ, ο οποίος εκπροσωπεί το εκλογικό σώμα του Πρέστον στη βόρεια Μελβούρνη, είπε ότι ήθελε να κάνει μία πρόταση «ιδιαίτερη», αλλά εν μέσω του κορονοϊού και ενός εξαντλητικού προγράμματος γονικής μέριμνας αποφάσισε να επιλέξει να κάνει τη ρομαντική χειρονομία μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου.

«Δεν υπήρχαν προγραμματισμένες διακοπές στη Γαλλία ή άλλα πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν οι άνθρωποι παραδοσιακά», είπε στον Guardian της Αυστραλίας. «Αυτή φαινόταν σαν ευκαιρία». Ο πατέρας δύο παιδιών χάρισε στην Έρλιχ ένα δαχτυλίδι μετά την ομιλία του.

«Είπε ναι, κάτι που ήταν πολύ καλό», είπε με χιούμορ, ενώ όπως εξομολογήθηκε στη συνέχεια η πρόταση γάμου έγινε τελικά όπως την παρουσίασε στη Βουλή, με ένα ποτήρι σαμπάνια αφού τα δύο παιδιά τους κοιμήθηκαν.